Pitkät matkat Espanja

Tuntuuko sinusta, että loma aina loppuu hiukan kesken? Kaipaisitko enemmän aikaa tutustuaksesi matkakohteeseen ja paikalliseen elämään pintaa syvemmältä, tai vaikka vain rentoutuaksesi kaikessa rauhassa lämpimällä rantahiekalla tai uima-altaalla? Siinä tapauksessa pitkä matka Espanjaan on täydellinen valinta sinulle! Varatessasi pitkän matkan Espanjaan, voit nauttia elämästäsi paikan päällä ilman ainaista kiirettä ehtiä tekemään kaikki haluamasi ennen kotiinpaluuta. TUIn valikoimista löydät pitkiä matkoja Espanjan eri kohteisiin kuten Costa del Solille, Costa Blancalle, Mallorcalle ja Kanariansaarille.

Hotellivinkit

Pitkät matkat Espanjaan lasten kanssa

Koko perheen yhteinen lomamatka on jotain, mitä useimmat lapset odottavat koko vuoden, ja jolla luodaan muistoja, joita lapset kantavat mukanaan läpi elämänsä. Usein viikon loma Espanjassa on liian lyhyt rantaleikkeihin ja muihin kivoihin aktiviteetteihin, joita Espanja tarjoaa lapsille. Pitkä matka Espanjaan lasten kanssa tarjoaa riittävästi aikaa sekä leikkeihin, että rentoutumiseen ilman, että pitää alkaa pakata matkalaukkuja kotimatkaa varten juuri silloin, kun ilo on ylimmillään. Espanjan upeat rannat tarjoavat loputtomasti hauskaa tekemistä koko perheelle. Rakentakaa hiekkalinnoja aaltojen huuhtoessa rantoja, opetelkaa surffaamaan tai lähtekää tutkimaan vedenalaisen maailman salaisuuksia snorklaten. Seikkailkaa käsi kädessä kapeilla kujilla vanhoissa kaupungeissa, ihmetelkää maurilaisia linnoituksia, tutustukaa espanjalaisiin tapoihin ja maistelkaa uusia ruokalajeja. Tutustu pakkauslistaamme lomalle lasten kanssa, jos mietit, mitä tarvitset mukaan pitkälle matkalle Espanjaan lasten kanssa.

Pitkät matkat Espanjaan eläkeläisille

Eläkeläiselle pitkät matkat Espanjaan tarjoavat mahdollisuuden paeta pidemmäksi aikaa arjen harmautta ja kylmiä talvia valoon ja lämpöön. Voit rauhassa nauttia golfista, kävelyretkistä, patikoinnista, upeista nähtävyyksistä ja rikkaasta kulttuuritarjonnasta. Espanjan hyvät terveyspalvelut ja kohtuullinen hintataso tekevät siitä erinomaisen kohteen eläkeläisten pitkille matkoille. Espanjan Costa del Solilla pääset nauttimaan Aurinkorannikon monissa kohteissa asuvien muiden suomalaisten eläkeläisten seurasta. Kanariansaarten ikuinen kesä, upea luonto, toimivat palvelut ja hyvät golfmahdollisuudet houkuttelevat myös monia eläkeläisiä pitkälle matkalle suosikkisaarilleen. Lue lisää eläkeläisten pitkistä matkoista Gran Canarialle.

Miksi kannattaa lähteä pitkälle matkalle Espanjaan?

Espanjan pitkät matkat tarjoavat mainion tilaisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämään pintaa syvemmältä. Voit myös nauttia täydellisestä rentoutumisesta ilman, että sinun täytyy kiirehtiä kotiin juuri, kun olet ehtinyt purkaa matkalaukun. Voit siis loikoilla uima-altaalla hyvällä omallatunnolla - lomaa on vielä paljon jäljellä! Jos mietit, mitä kaikkea voit tehdä pitkällä matkalla Espanjassa, tutustu Espanjan monipuoliseen retki- ja elämystarjontaamme. Lisää inspiraatiota pitkälle matkalle Espanjaan löydät Espanjan, Kanariansaarten ja Gran Canarian inspiraatioartikkeleistamme. Espanjan sääoppaasta saat tietoa säästä ja lämpötilasta Espanjan eri kohteissa kuukausi kuukaudelta.