Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 13 e
 • Olut (50 cl)n. 2 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-2 tuntia
 • PääkaupunkiLissabon
 • KieliPortugali
 • Väkiluku10 320 000

Matkat Madeira

Useimmat ovat varmasti kuulleet puhuttavan Madeiran suotuisasta ilmastosta, viineistä, kauniista kukista ja vaellusreiteistä. Mutta tiesitkö, että Madeira kätkee sisäänsä myös paljon muuta, jotka tuovat pientä luksusta elämääsi? Pääkaupunki Funchalissa on tyylikäs lidoalue, ostoskatuja, ravintoloita, puutarhoja, cocktailbaareja sekä spahotelli merenrantakalliolla.

Ihanaa elämää Funchalissa

Funchal on eloisa ja monipuolinen satamakaupunki, jossa on Cristiano Ronaldon museo, ja joka on tuorein lisäys Funchalin moniin nähtävyyksiin. Nauti vanhan kauppahallin monista tuoksuista ja lähde köysirata-ajelulle ylös Monten vuoristokylään, jossa on suuri puutarha. Blandy's Wine Lodge -viinikellarista voit lisäksi ostaa pitkään kypsytettyä Madeiraviiniä. Sataman ympäristössä ja rantakadulla on laaja tarjonta monia hyviä ravintoloita, joissa tarjoillaan kaikkea kalasta ja äyriäisistä grilliherkkuihin.

Aktiivimatkailua luonnossa

Madeiran vehreässä vuoristossa on kastelukanavia, joita kutsutaan levadoiksi. Madeira on suosittu paikka harrastaa vaellusta ja Levadoja pitkin voit patikoida läpi vehreiden alueiden, pienten vesiputousten ja vuorenrinteiden nauttien samalla upeista näköaloista laaksoissa sijaitseviin kyliin. Vuokraamalla auton tai osallistumalla opastetuille retkille, voit nähdä maagisia paikkoja, kuten vierailla Eira do Serradon näköalapaikalla, josta on hulppea näköala kuuluisaan nunnalaaksoon ja luonnonaltaisiin Porto Monizissa.

Vuoden ympäri kohteet Madeiralla

Alla olevien linkkien kautta voit lukea lisää lomatarjonnasta ja parhaimmista hotelleistamme.

 • Funchal – saaren värikäs pääkaupunki, jolla on rantakatuja, jakarandapuita, kauppahalli, museoita, ravintoloita, altaita lidoalueella ja monia upeita hotelleja meren äärellä
 • Canico do Baixo – täällä sijaitsee upea RIU-hotellimme aivan rannalla meren tuntumassa

Talvikauden kohteet

 • Calheta – rauhallinen kylä Madeiran lounaisosassa, lähellä yhtä saaren muutamista hiekkarannoista
 • Santana – viehättävä vuoristokylä, jossa voit asua viinitilahotellissa, josta on upea näköala merelle.

Loma- ja reittilentoja

Talvikaudella voit lentää kohteeseen suorin lomalennoin. Reittilentovaihtoehtoja tarjoamme kohteeseen ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Kesäkaudella saarella ei ole suomalaisia tai pohjoismaalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Madeira

Hotellit Madeira

18 hotellit

Näytä kaikki hotellit (18)