Matkat
Calheta

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 11 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-2 tuntia
 • PääkaupunkiLissabon (Portugali), Funchal (Madeira)
 • KieliPortugali
 • Väkilukun. 11 600

Matkat Calheta

Calheta

Pienessä Calhetan kylässä asut rauhallisessa ympäristössä aivan meren äärellä. Hotellivalikoimastamme löytyy sekä Perhelöytö-hotelli että designhotelli spa-palveluineen. Alueelta löytyy hienoja luontomaisemia, joissa on mukava patikoida. Funchal sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

Calheta sijaitsee saaren lounaisosassa keskellä banaaniviljelmiä ja viinitiloja. Kylässä on pari ravintolaa, joissa tarjoillaan kala-annoksia ja paikallisia ruokia. Kylässä on myös lapsiystävällinen, aalloilta suojattu ranta. Madeiran kaunis luonto on aivan nurkan takana, ja vuorille ja kyliin on runsaasti vaellusreittejä.

Edullista lomaa perheille

Calheta Beach Resortissa on sekä ulko- että sisäaltaita. Täällä voit itse päättää kuinka vaivattomasti haluat lomasi viettää. Lisäpalveluna voit varata joko puolihoidon tai All Inclusiven. Ja jos valitse huoneiston, on siellä tarvittava välineistö ruuanlaittoon.

Moderni design

Meren äärellä sijaitseva hotelli Sacharum on designhotelli, jossa on infinityallas, kuntosali ja fitnessklubi. Hotellilla on myös hieno spa, jossa on jacuzzi ja turkkilainen sauna. Valittavanasi on useita ravintoloita, joiden joukossa on myös yksi gourmetravintola.

Autolla saaren ympäri

Madeira on pituudeltaan vain 60 km ja leveydeltään vain 20 km. Saaren ilmasto on miellyttävä, mikä selittää myös saarta peittävän ympärivuotisen vehreyden. Kastelukanavilla eli levadoilla voit patikoida eukalyptus- ja mimoosametsissä. Uusia teitä ja tunneleita on rakennettu helpottamaan kulkua kyliin, näköalapaikoille ja vuoriston hienoille patikkapoluille. Muista vuokrata auto jo ennakkoon.

Värikäs Funchal

Funchal on hurmaava kaupunki aitoine ravintoloineen, kauppahalleineen ja ostosmahdollisuuksineen. Funchal sijaitsee vain runsaan puolen tunnin ajomatkan päässä Calhetasta.

Seikkailuja ja nähtävyyksiä

Aktiivisille perheille, jotka haluavat nähdä ja kokea paljon, on saarella paljon tarjottavaa. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Köysirata Funchalin yli ja rekiajelu alas vuoren rinnettä
 • Uusi Cristiano Ronaldo -museo Funchalissa

Golfia ja gourmet-päivällisiä

Madeira on oikea valinta, kun haluat keskittyä lomalla omaan hyvinvointiisi. Täällä voit nauttia tasokkaista kala- ja äyriäispäivällisistä, istuskella cocktailbaareissa näköaloja ihastellen sekä käydä tutustumassa Blandy´sin viinitilaan. Golfin peluu saattaa olla haasteellista, maasto on erittäin kumpuilevaa, mutta näköalat huikaisevia.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Levadavaellus
 • Jeeppiretki ja maalaismarkkinat

Matkavaihtoehtoja Calheta