Matkat
Santana

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 13 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiLissabon (Portugali), Funchal (Madeira)
  • KieliPortugali
  • Väkilukun. 6 000

Matkat Santana

Santana

*Santana on täydellinen lomakohde sinulle, joka haluat tutustua todelliseen Madeiraan. Hotelli sijaitsee kalliolla, josta avautuu näköala merelle. Hotellilla on myös suosittu ravintola ja se järjestää viininmaistajaisia. Vuokraa auto, niin voit kätevästi tehdä omia retkiä vaelluspoluille ja pikkukyliin.

Madeiran koillisrannikolla sijaitseva Santana on hedelmä- ja vihannesviljelyyn keskittynyttä maatalousaluetta. Idyllisessä pienessä kylässä on säilynyt yli 100 saaren perinteistä olkikattoista, kolmikulmaista taloa. Rakennukset sijaitsevat leveän laakson rinteillä muistuttaen pieniä nukketaloja punaisine, keltaisine tai sinisine ovineen ja ikkunoineen. Santanan kylässä on vain muutamia ravintoloita ja kauppoja; tänne tullaankin ennen kaikkea rauhan ja vehreän luonnon vuoksi.

Kauniita maisemia

Madeiran pohjoisrannikon luonto on jylhä ja dramaattinen. Osin tiheän ja vehreän kasvillisuuden vuoksi, mutta myös korkeuserojen, joiden ansiosta näköalat kaikkialta ovat ainutlaatuiset. Täällä pohjoisrannikolla sää saattaa olla hieman epävakaisempi kuin saaren muissa osissa.

Viinitilahotelli

Hotelli Quinta do Furãossa asut vehreyden ympäröimänä, kalliolla josta avautuu avara näköala niin merelle kuin vuoristokyliin. Hotellilla on uima-allas ja jacuzzi (katoksella tai ilman, säästä riippuen), sauna, pubi sekä ravintola vaihtuvine ruokalistoineen sekä hyvine viineineen. Asuthan keskellä viinitilaa.

Autolla saarikierrokselle

Madeira on kooltaan vain noin 60 km pitkä ja 20 km leveä ja sen ilmasto on miellyttävä, saarella kasvaakin vehreää kasvillisuutta ja kukkia vuoden ympäri. Kastelukanavia eli levadoja pitkin voit patikoida mimosa- ja eukalyptusmetsissä. Uudet tiet ja tunnelit helpottavat näköalapaikoille, vuoriston vaelluspoluille ja kylästä toiseen siirtymistä. Santana on täydellinen tukikohta saaren muihin osiin tehtäville retkille.
Vuokraa auto matkavarauksen yhteydessä

Kaupunkielämää, golfia ja gourmet-päivällisiä

Madeira on hyvä valinta, kun haluat nauttia lomasi joka hetkestä. Funchalin viehättävään kaupunkiin ja sen aitoihin ravintoloihin, kauppahalliin ja nykyaikaisiin ostospaikkoihin on Santanasta matkaa n. 40 km. Täällä voit nauttia tasokkaista kala- ja äyriäispäivällisistä, istuskella cocktailbaarissa samalla näköalasta nauttien, tai käydä vierailulla Blandy´n viinitalossa. Golfin peluu saattaa olla haastavaa, kentät ovat varsin kumpuilevia, mutta näköalat kaiken palkitsevia.

Retkivinkkejä

  • Funchalin kaupunkikierros
  • Levadavaellukset
  • Jeeppiretki

Matkavaihtoehtoja Santana

Suosikkihotellit Santana

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Santana hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Madeira hotellit