Matkat
Alvor

Hinta alkaen

...

Hotelleja

9

Hintataso

Hintaesimerkit Albufeirasta
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiLissabon
  • KieliPortugali
  • Väkilukun. 6 150

Matkat Alvor

Alvor

Alvorin vanha kalastajakylä Länsi-Algarvessa tarjoaa matkailijalle kaikkea sitä, mistä koko kultainen rannikko tunnetaan: kaunista säätä, mahtavia rantoja, komeita kalliomuodostumia ja tunnelmallista, aitoa ilmapiiriä.

Alvorin kyläkeskusta on rakennettu joensuuhun, josta paikallisväestö poimii viikonloppuisin äyriäisiä laskuveden aikaan. Alueen rakennukset ovat suojeltuja, ja vanhat kalastajien asunnot on hiljattain entisöity eleganteiksi yksityisasunnoiksi. Kiemurtelevilla kujilla on lukuisia pieniä ravintoloita, ja hienolta rantakadulta voit katsella vedessä keinuvia veneitä.

Rantaelämää

Alvorin pitkä ja kaunis hiekkaranta on monien mielestä koko Algarven paras. Ranta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Hotellimme sijaitsevat joko rannan äärellä tai lähellä sitä, yhden tai kahden kilometrin päässä keskustasta. Asut näin ollen mukavan matkan päässä niin rannasta kuin viehättävästä pikkukaupunkielämästä.

Vilkkaita naapurikaupunkeja

Alvorin ravintolat, baarit ja rantakahvilat riittävät useimmille, mutta yöelämää ja sykettä kaipaavat saavat haluamansa muutaman kilometrin päässä Portimãossa ja Praia da Rochassa, joissa on mm. yökerhoja ja kasino, sekä laajempi ostostarjonta gallerioineen ja merkkiliikkeineen.

Ruokaa ja juomaa

Kala- ja äyriäisruuat ovat herkullisia täällä merenkulkijoiden rannikolla. Kokeile esimerkiksi grillattuja sardiineja, caldo de peixe -kalakeittoa ja lagosta hummeria. Grillattu Piri-piri-kana on tulinen, chilissä marinoitu klassikko. Osa Portugalin parhaista viineistä tulee Lagosin, Portimãon ja Alentejon alueilta.

Matkavaihtoehtoja Alvor