Matkat
Gradac

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 16 e
  • Vesi (1 l)n. 1,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkilukun. 1 300

Matkat Gradac

Gradac

Gradac sijaitsee Markarskan Rivieran lomakohteistamme eteläisimpänä. Pieni kylä sijaitsee Biokovs-vuoren juurella ja sieltä on loistavat näköalat läheisille saarille. Rannan tuntumassa on useita ravintoloita ja baareja.

Viihtyisä Gradac sopii sinulle, joka haluat lomallasi ottaa rennosti. Lomakohteessa on rantoja, joiden vesi on kirkasta sekä hienoja pyöräilyyn ja patikointiin sopivia reittejä. Lähes kaikki kylässä sijaitsee rannan ja pienen venesataman tuntumassa. Ravintoloita on sekä kansainvälisiä että paikallisia, kroatialaisia tavernoita. Kylässä on myös kivoja kahviloita.

Kristallinkirkas vesi

Elämä kylässä keskittyy rannan ympärille. Kuten useimmat kroatian rannoista, myös täällä rannat ovat pikkukiveä. Siksi myös vesi on rannoilla kristallinkirkasta. Rannalla on mahdollista harrastaa vesiurheilua, esimerkiksi ajaa vesiskoottereilla, purjelautailla ja vesihiihtää.

Hotelli rannalla

Gradacin laidalla sijaitsee Hotel Saudade, jylhien vuorten ympäröimänä. Hotellilla ei ole uima-allasta, mutta se ei haittaa, kun Adrianmeri on vain muutaman askeleen päässä. Täällä voit rentoutua rannan aurinkotuolissa, joko auringossa tai mukavasti pinjapuiden varjossa.

Koe enemmän lomallasi

Helpoin tapa saada enemmän irti lomasta, on vuokrata auto – yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Silloin voit tutustua Makarskan Rivieran kyliin ja matkailukohteisiin omaan tahtiisi. Alueen suurimpaan kaupunkiin, Makarskaan, on matkaa noin 40 km.

Dalmatian alue

Eteläinen Kroatia on tunnettu kauniista luonnostaan. Kirkkaalla, sinisellä merellä on niin pieniä kuin suuria saaria. Sisämaassa kohoavat korkeuksiinsa jyrkät vuoret kuin kivettynyt vuorovesiaalto. Ilmassa tuoksuu rosmariini ja keväisin alueella kukkivat villit väriherneet.

Valkoista kalkkikiveä ja luomuruokaa

Bracin saarelta peräisin olevaa hieman marmoria muistuttavaa valkoista kalkkikiveä käytetään kaikkialla, niin rakennuksissa kuin kivetyksissä. Ja kun haluat maistaa dalmatialaisia erikoisuuksia, yritä löytää konoba. Tällä nimellä kutsutaan aidoimpia ravintoloita, joissa ruoka on valmistettu lähialueella tuotetuista raaka-aineista ja tarjoillaan varsin kohtuulliseen hintaan.

Matkavaihtoehtoja Gradac