Matkat
Bulgaria

Hinta alkaen

...

Hotelleja

27

Hintataso

Hintaesimerkki: Sunny Beach
 • Pizzan. 8 e
 • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaBulgarian leva (BGN)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiSofia
 • KieliBulgaria
 • Väkiluku7 128 000

Matkat Bulgaria

Bulgaria

Bulgaria hiekkarantojensa, vilkkaiden rantalomakohteidensa ja nykyaikaisten hotelliensa ansiosta on hyvin suosittu lomakohde. Varmasti suosioon on syynä myös kohteen edullinen hintataso ja lyhyt lentomatka, vain noin kolme tuntia. Valikoimassamme on mukavia All Inclusive -hotelleja ja pieniä kodikkaita hotelleja, sekä tietysti kaikkea siltä väliltä. Varaa suosikkisi!

Rantoja, ostoksia ja huveja

Bulgaria on – ehkä hieman yllättäenkin – takuuvarma valinta ihanalle rantalomalle. Varmaa aurinkoa, vaaleahiekkaisia ja leveitä rantoja, ostospaikkoja, vauhdikkaita vesipuistoja sekä terasseja ja klubeja niille, jotka haluavat jatkaa iltaa pidempään.

Mitä tehdä Bulgariassa?

Nähtävää ja tekemistä Bulgaria tarjoaa runsaasti. Lähde katamaraanipurjehdukselle, osallistu sukelluskurssille, tutustu Pomorien viinialueeseen tai tee jeeppiretki vuorille. Ja paras vinkki perheille: Captain Jackin risteily Mustallemerelle, ohjelmassa leikkiä, rentoa oleilua ja uimapysähdyksiä.

Löydä oikea lomakohde

Meillä on tarjolla erilaisia lomakohteita vilkkaista rantakohteista kapeiden kujien muodostamiin uneliaisiin kyliin.

 • Sunny Beach – Bulgarian suurin lomakohde tarjoaa ostoksia, huveja, rantoja ja vesiurheilua. Oma TUI Blue For Families -hotellimme on suosittu perheiden keskuudessa, muut hotellit sopivat enemmän ilman lapsia matkustaville.
 • Obzor – keskisuuri lomakohtde, joissa pikkukaupungin tunnelmaa ja riittävästi ravintoloita.
 • Nessebar – kulttuurihistoriallinen idylli mukulakivikatuineen Unescon maailmanperintölistalta.
 • Sinemoretz ja S:t Vlas – All Inclusive -hotelleja rauhallisella ja kauniilla maaseudulla.
 • Duni Resort lomakylä uima-altaineen, kuntoilumahdollisuuksineen, spahoitoineen ja ravintoloineen. Ja tietysti myös All Inclusive.
 • Pomorie sopii sinulle, joka kaipaat ihanaa lomaa Mustanmeren hienojen rantojen ja viehättävien pikkukaupunkien äärellä.
 • Sozopol on kenties Bulgarian viehättävin kaupunki – keskiaikaista tunnelmaa, kapeita kujia ja vaaleahiekkaisia rantoja.

Löydä oikea hotelli

 • TUI Blue For Families – paljon pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat lisämukavuutta lomaan niin lapsille kuin aikuisille. Sunnyy Beachillä sijaitsee suosittu TUI Blue Nevis, joka on saanut hyvät arvosanat asiakkailtamme.
 • Blue Star – hotellit on suunniteltu siten, että niin lapset kuin aikuiset viihtyvät. Sunny Beachiltä löydät suositun Blue Star Majestic Beachin.
 • RIU – yksi maailman johtavista hotelliketjuista, painopisteenä ruoka & juoma sekä palvelu. Riu Helios Paradisessa on All Inclusive -palvelu kellon ympäri.
 • SuneoClub – perheille, joiden toiveissa on edullinen All Inclusive -hotellia. SuneoClub Helios Beach sijaitsee Obzorissa, aivan rannalla.

Bulgarian ilmasto

Katso Bulgarian lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Matkakohteet Bulgaria

Nessebar

Nessebar

5 hotellia
Alkaen
Idyllinen keskiaikainen kaupunki muurien ympäröimänä, vain 5 km Sunny Beachiltä. Historiallinen ilmapiiri, nähtävyyksiä ja ravintoloita pikkupoukamien ja rantojen lähellä.
Obzor

Obzor

2 hotellia
Alkaen
Viihtyisä, sopivan suuri lomakohde kilometrien pituisella hiekkarannalla. Paljon ravintoloita ja pikkukauppoja sekä aitoa bulgarialaista, eläväistä pikkukaupungin tunnelmaa.
Sinemoretz

Sinemoretz

1 hotellia
Alkaen
Rauhallinen kylä, jossa on kaksi upeaa rantaa kauniissa ympäristössä. Edullisessa Bella Vista Beach Clubissa on All Inclusive ja aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille.
Sunny Beach

Sunny Beach

16 hotellia
Alkaen
Bulgarian värikkäin lomakohde tarjoaa ostoksia, ravintoloita ja iltaelämää 6 km pitkän hiekkarannan äärellä. Hotelleja on niin perheille, pareille kuin kaveriporukoille.
S:t Vlas

S:t Vlas

2 hotellia
Alkaen
S:t Vlas on pieni ja rauhallinen lomakohde, vain 5 km päässä Sunny Beachiltä. Rannalla sijaitsevassa, modernissa Riu Helios Paradisessa on uima- altaita, kuntosali ja spa.
Duni Resort

Duni Resort

0 hotellia
Alkaen
Duni Resort on pieni lomakohde, jolla upea ranta ja näköalat. Nauti All Inclusiven palveluista, altaista, vesiliukumäistä ja spa-hoidoista, pelaa tennistä ja syö hyvin.
Uutuus
Pomorie

Pomorie

0 hotellia
Alkaen
Pomorie sopii sinulle, joka haluat viettää lomaa Mustanmeren hienojen rantojen ja viehättävien pikkukaupunkien äärellä. Erityisen vaivatonta perhelomaa tarjoaa huippumoderni rantahotelli All Inclusive -palvelulla.
Uutuus
Sozopol

Sozopol

1 hotellia
Alkaen
Sozopolissa houkuttelee vanhan kaupunginosan ihanat, kapeat kujat ja keskiaikainen ilmapiiri. Kaupunki sijaitsee kahdella niemellä, joiden läheisyydessä on hienoja rantoja.
Katso kaikki (8)

Matkavaihtoehtoja Bulgaria