Matkat
Pomorie

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkki: Sunny Beach
  • Päivällinenn. 19 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaBulgarian leva (BGN)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiSofia
  • KieliBulgaria
  • Väkiluku7 128 000

Matkat Pomorie

Pomorie

Pieni Pomorien kaupunki sijaitsee niemellä, jonka toisella puolella on Mustameri ja toisella Pomorie-järvi. Täällä on kaikkea perhelomaan: matalia rantoja, vesipuistoja ja itse kaupunki viehättävine, kapeine kujineen.

Matala hiekkaranta

Ranta sopii mataluutensa vuoksi erinomaisesti lapsille. Ranta on myös riittävän leveä – siellä on hyvin tilaa niin aurinkotuoleille kuin avointa tilaa leikkeihin. Aivan rannan tuntumassa, Pomorien keskustan rantakadulla on ravintoloita. Vesiurheilun ystävät voivat kokeilla vesiskoottereita ja vesihiihtoa. Pomorien keskustan ulkopuolella sijaitsevien hotellien luona rannat ovat suurempia ja koskemattomampia.

Savikylpyjä laguunissa

Vain kapea hiekkakaistale erottaa Mustanmeren laguunista, jota kutsutaan Pomorie-järveksi. Järvi on tunnettu terveysvaikutteisesta, mineraalipitoisesta savesta, jonka sanotaan tekevän ihmeitä iholle. Kaupan päälle saat luontoelämyksen – järvellä viihtyvät linnut, kilpikonnat ja liskot. Täältä saadaan myös suolaa, jos suolatuotanto aiheena kiinnostaa, saat lisätietoa paikallisesta suolamuseosta.

Viinitiloja, luostareita ja maailmaperintökohteita

Täällä aurinko- ja rantalomaan on helppo yhdistää kaupunkielämää ja kulttuuria. Pomorien vanhassa kaupungissa voit kuljeskella pikkukujilla ja ihastella koristeltuja vanhoja kirkkoja tai suunnata Sveti-Georgin luostariin, jolla on kaunis puutarha. Kulttuurikaupunki Nessebariin, joka on valittu yhdeksi Unescon maailmanperintökohteeksi, on vain noin 20 minuutin ajomatka. Muurien ympäröimä kaupunki on yksi rannikon suosituimmista nähtävyyksistä. Pomorien lähistöllä on myös useita viinitiloja.

Matkavaihtoehtoja Pomorie