Matkat
Slano

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkilukun. 600

Matkat Slano

Slano

Matka eteläisen Kroatian Slanoon tarjoaa puitteet rentouttavaan lomaan. Idyllisessä ja rauhallisessa Slanossa nautit suojaisan lahden taianomaisen sinisenä kimaltelevasta merestä. Valikoimassamme on hyvinvarustettu lomahotelli, jolla on runsaasti palveluita ja puolihoito. Vilkkaaseen Dubrovnikiin ja sen nähtävyyksille pääset noin tunnissa.

Slano on pieni kalastajakylä ja rantalomakohde, joka sijaitsee syvällä lahdella, suojassa Adrianmeren aalloilta. Lahden rannat ovat pikkukivirantoja, joilla vesi on kristallinkirkasta.

Täydellisen rentouttavaa

Kalkkikiviset talot, kirkontornit ja pinjapuut kehystävät rantakatua lahden ympärillä. Tunnelma on yksinkertaisesti täydellisen rentouttava. Koko kylässä ei ole ravintoloita ja pikkukauppoja puolta tusinaa enempää. Kylän suurimmalla uimarannalla Karmelskalla, huvivenesataman vieressä, tunnelma on kuitenkin kesäaikaan sangen vilkas.

Ui (lähes) missä haluat

Virkistävään pulahdukseen ei täällä missään ole pitkä matka. Koska lähes koko lahtea reunustavat kapeat ja kirkasvetiset pikkukivirannat. Hotellillamme on oma ranta aurinkotuoleineen ja rantaravintoloineen.

Puolihoito

Näyttävä, viiden tähden hotelli Admiral Grand sijaitsee lahden perukassa. Täällä hintaan sisältyy puolihoito. Hotellilla on oma spa ja runsaasti muita palveluita.

Dubrovnikin rannikko

Täällä lomailet Kroatian Dalmatian rannikon eteläisimmässä kohteessa, lähellä Montenegron rajaa. Ilmasto on ympäri vuoden aurinkoinen ja koska rannikko on kallioinen ja rannat mukulakiveä, on vesi taianomaisen kirkasta ja sinistä. Kauempana rannikosta sisämaassa viljellään sitrushedelmiä, oliivipuita ja viiniä.

Dubrovnikin maailmanperintökohde

Ainutlaatuisessa Dubrovnikin kaupungissa on ehdottomasti käytävä ainakin kerran loman aikana. Dubrovnikin keskiaikaista kaupungin ydintä ympäröi kaksi kilometriä pitkä kehämuuri, jolle voit nousta kävelylle. Kujilla on monta sataa vuotta vanhoja palatseja, luostareita ja kirkkoja, mutta myös eksklusiivisia osteribaareja ja merkkiliikkeitä. Dubrovnik kuuluu yksinkertaisesti Välimeren kiehtovimpiin kaupunkeihin ja se on ansainnut paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa.

Matkavaihtoehtoja Slano