Matkat
Orašac

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkilukun. 300

Matkat Orašac

Orašac

Orašac on pieni maalaiskylä meren äärellä, alle 20 km päässä Dubrovnikista. Viihtyisä ja kaunis kylä itsessäänkin, mutta varsinainen syy varata matka tänne eteläiseen Kroatiaan on kuitenkin viiden tähden hotellimme Sun Gardens Dubrovnik. Täällä vietät lomaasi aivan meren äärellä, modernissa hotellissa, jolla on spa, uima-altaita ja useita ravintoloita.

Sun Gardens Dubrovnik muistuttaa ulkoasultaan risteilyalusta. Sisätilat ovat yhtä tyylikkäät futuristisine yksityiskohtineen, kirkkaine väreineen ja viihtyisine terasseineen. Hotellilla on useita uima-altaita, spa, kuntosali, squashkenttä, kiipeilyseinä ja neljä ravintolaa. Lue lisää hotelliesittelystä.

Kaksi rantaa

Kun haluat uimaan mereen on hotellin edustalla pikkuinen kiviranta, jonka vesi on erittäin kirkasta. Pientä länteen päin kulkevaa polkua seuraamalla päädyt portaille, jotka johtavat alas hieman suuremmalle pikkukivirannalle. Täälläkin vesi on kirkasta ja kauniin sinistä – ranta sopiikin hyvin snorklaamiseen.

Maalaiskylä ja majatalo

Itse Orašacin kylä sijaitsee muutaman kilometrin päässä, ylempänä vehreillä vuorilla. Kylä on viihtyisä, mutta todella rauhallinen; kylässä on vain noin 300 asukasta, hedelmäviljelyksiä, katolinen kirkko ja maalaistyylinen ravintola Savonari, jossa pääset maistelemaan kroatialaisia herkkuja.

Dubrovnikin rannikko

Täällä lomailet Kroatian Dalmatian rannikon eteläisimmässä kohteessa, lähellä Montenegron rajaa. Ilmasto on ympäri vuoden aurinkoinen ja koska rannikko on kallioinen ja rannat mukulakiveä, on vesi taianomaisen kirkasta ja sinistä. Kauempana rannikosta sisämaassa viljellään sitrushedelmiä, oliivipuita ja viiniä.

Dubrovnikin maailmanperintökohde

Ainutlaatuisessa Dubrovnikin kaupungissa on ehdottomasti käytävä ainakin kerran loman aikana. Dubrovnikin keskiaikaista kaupungin ydintä ympäröi kaksi kilometriä pitkä kehämuuri, jolle voit nousta kävelylle. Kujilla on monta sataa vuotta vanhoja palatseja, luostareita ja kirkkoja, mutta myös eksklusiivisia osteribaareja ja merkkiliikkeitä. Dubrovnik kuuluu yksinkertaisesti Välimeren kiehtovimpiin kaupunkeihin ja se on ansainnut paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa.

Matkavaihtoehtoja Orašac