Halvat matkat Kroatia

Tältä sivulta löydät kaikki halvat matkat Kroatiaan. Olemme koonneet tälle sivulle Kroatian matkapaketteja, joiden hinta on alle 499 e/hlö (sis. lennot + hotelli). Lue lisää alempaa.

Valikoimissamme on useita hyviä, halpoja hotelleja Kroatiassa, joissa voit viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Halvat matkat Kroatiaan tarjoavat sinulle mahdollisuuden matkustaa lämpöön ja valoon ilman, että joudut tyhjentämään koko lompakkoasi. Katso alapuolelta halvat matkat Kroatiaan ja löydä unelmiesi loma edullisesti!

Hotellivinkit

Halvat matkat Kroatiaan alle 499 e/hlö

Tutustu valikoimaamme halpoja Kroatian matkapaketteja, joiden hinta on alle 499 e/hlö (sis. lennot + hotelli, 7 yötä). Huomioithan, että matkapakettien hinnat vaihtelevat ja alle 499 euron matkapaketteja Kroatiaan ei ole aina tarjolla. Katso kaikki Kroatian matkat täältä.

Halvat matkat Kroatian eri kohteisiin

Onko haaveenasi halpa matka Dubrovnikin rannikolle? Vai etsitkö kenties edullista matkaa Makarskan Rivieralle, Zadarin rannikolle tai Istriaan? Tutustu monipuoliseen valikoimaamme halpoja matkoja Kroatian eri kohteisiin.

Mistä löydän halvat matkat Kroatiaan?

Halpoja matkoja Kroatiaan löydät tältä sivulta. Tällä sivulla näkyvät halvat matkapaketit Kroatiaan ovat viikon matkoja kahdelle hengelle. Helsingin lisäksi voit löytää halpoja Kroatian matkoja myös maakuntakentiltä. Mikäli matkustat yksin tai matkaseurueeseesi kuuluu muitakin kuin kaksi aikuista, löydät halpoja Kroatian matkoja myös Kroatian äkkilähdöt ja matkatarjoukset -sivuiltamme. Jos etsit pelkkää lentoa, halvat lennot Kroatiaan löydät halvat lennot ja lentoliput -sivultamme.

Mikä on paras aika löytää halpa matka Kroatiaan?

Halpojen Kroatian matkojen hotelli- ja kohdetarjonta vaihtelee päivittäin. Ajankohtaiset tiedot halvoista Kroatian matkoista löydät tältä sivulta. Päivitämme sivua säännöllisesti, joten kannattaa vierailla tällä sivulla mahdollisimman usein, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan edullisen loman Kroatiaan. Haluatko tietää millainen sää Kroatiassa on matkasi aikana? Katso Kroatian sää ja lämpötilat eri kuukausina.

Mitä halvat Kroatian matkat sisältävät?

Halvat Kroatian matkat sisältävät lennot ja viikon majoituksen kahdelle hengelle hotellissa tai huoneistohotellissa. Joissakin tapauksissa matkan hintaan sisältyy myös aamiainen. Halutessasi voit myös varata pelkän hotellimajoituksen Kroatiassa. Jos haluat säästää myös matkakuluissa lomasi aikana, tutustu Kroatian All Inclusive -matkoihimme, jolloin lentojen ja hotellin lisäksi kaikki ateriat ja juomat hotellilla sisältyvät matkan hintaan. Usein All Inclusive -matkan hintaan sisältyy myös aktiviteetteja ja ohjelmaa hotellilla.