Matkat
Seychellit

Hinta alkaen

...

Hotelleja

8

Hintataso

  • Vesi (1,5 l)n. 1,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaSeychellien rupia (SCR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiVictoria
  • KieliKreoli, englanti, ranska
  • Väkiluku94 677

Matkat Seychellit

Seychellit

Matkustaminen Seychelleille on varmasti korkealla monen toivelistalla. Täällä sijaitsevat monet maailman kauneimmista rannoista – liidunvalkeaa hiekkaa ja kauniita, turkoosinsinisestä merestä ylös kohoavia graniittikallioita. Saariryhmä tunnetaan upeasta luonnosta, trooppisesta vehreydestä, ainutlaatuisesta eläimistöstä ja korkeista vuorista.

Mahé on maan saarista suurin; täällä asuu myös suurin osa väestöstä. Mahélla sijaitsee myös pääkaupunki Victoria. Toiseksi suurin saari on nimeltään Praslin, ja siellä sijaitsee muutama maailman kauneimmista rannoista.

Kreolivaikutteita

Kreolikulttuuri on lyönyt leimansa maahan. Seychelliläinen keittiö on sekoitus intialaisia ja afrikkalaisia makuja, paljon kalaa ja äyriäisiä. Saarilla puhutaan enimmäkseen kreolia, mutta myös englantia ja ranskaa.

Haikkeja, snorklausta ja pyöräilyä

Seychellit ovat paljon muutakin kuin unelmarantoja ja rentoutumista. Mahélla on paljon hyviä vaelluspolkuja ja pyöräilyreittejä. Monet merelliset suojelualueet ja korallirannat tarjoavat todella hyvät snorklaus- ja sukellusolosuhteet. Praslinilla voit käydä tutustumassa ainutlaatuiseen luonnonsuojelualueeseen, jolla suojellaan monia uhanalaisia eläinlajeja.

Matkavaihtoehtoja Seychellit