Matkat
Bali

Hinta alkaen

...

Hotelleja

43

Hintataso

Hintaesimerkki Denpasarista
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaIndonesian rupia (IDR)
  • Aikaero+6 tuntia
  • PääkaupunkiJakarta
  • KieliIndonesia
  • Väkiluku261 100 000

Matkat Bali

Bali

Trooppisen vehmaan luonnon, rantojen, värikkään kulttuurin ja uskonnollisten juhlamenojen vuoksi Bali on erityisen mielenkiintoinen ja eksoottinen unelmakohde. Lomakohteet sopivat niin romanttisiin lomiin pariskunnille, kuin perheille ja vilkkaasta iltaelämästä kiinnostuneille.

Smaragdinvihreitä maisemia Trooppinen vehreys levittäytyy kuin smaragdinvihreä matto maiseman ylle. Aallot laskevat rauhallisesti kohisten maihin pehmeänä levittäytyvälle hiekalle. Palmut humisevat ja pannukakkujen sekä tuoreiden ananasten ja banaanien tuoksu leviää tuulessa pienestä rantaravintolasta. Bali on kuin kaistale paratiisia, jossa sinua odottaa täysi kattaus elämyksiä.

Modernia rantaelämää Hotellimme sijaitsevat rantojen lähellä, alueella jossa on tarjolla modernia rantaelämää, vesiurheilua, ravintoloita, paikallisia käsitöitä myyviä pikkukauppoja ja värikkäimmistä drinkeistä kilpailevia baareja.

Siirtyessäsi hieman enemmän sisämaahan päin, vaihtuu lomailijan paratiisi hiljalleen Eedenin puutarhaksi. Täällä, hieman päiväntasaajan alapuolella, näyttäytyy trooppinen vehreys huumavana. Terassiviljelmät, joilla riisiä viljellään, ja laaksot luovat loputtoman kirjon vihreän eri sävyjä.

Värikkäitä markkinoita Saaren värikkäillä markkinoilla voit tehdä upeita puuveistoslöytöjä, ostaa mausteita, teetä ja upeita kankaita. Kaakkois-Aasiassa räätälien valmistamat vaatteet ovat erinomainen sijoitus, ja Sanurissa on mahdollista tilata jopa mittatilauskenkiä.

Matkavaihtoehtoja Bali