Matkat
Kuta Beach

Hinta alkaen

...

Hotelleja

10

Hintataso

Hintaesimerkki Denpasarista
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaIndonesian rupia (IDR)
  • Aikaero+6 tuntia
  • PääkaupunkiJakarta
  • KieliIndonesia
  • Väkiluku261 100 000

Matkat Kuta Beach

Kuta Beach

Kuta Beach on oiva valinta lomakohteeksi kun etsit vilkkaampaa kylää, jossa on paljon ravintoloita, huveja ja ostospaikkoja. Myöskään kauniiden auringonlaskujen ystävät eivät joudu pettymään.

Kuta Beach on kesäisin australialaisten surffareiden kansoittama. Muun osan vuotta Kuta Beach sopii elämää ympärilleen haluaville sekä erityisen hyvin myös tukikohdaksi Balin muihin osiin retkiä suunnitteleville.

Kolme rantaa rivissä

Kuta Beach muodostaa yhdessä Legian Beachin ja Seminyakin kanssa 15 km pitkän rantaosuuden. Eniten loma-aktiviteetteja on juuri Kutalla. Seminyakissa puolestaan hotellien ympärillä on ylellisiä ja trendikkäitä muoti- ja sisustusliikkeitä.

Ravintoloita joka budjetille

Kuta Beach tarjoaa runsaasti ravintoloita, niin rannalla kuin pääkadulla. Ruuan ja juomien hinnat ovat edulliset, erityisesti jos suosit paikallisia ruokapaikkoja. Luonnollisesti tarjolla on jokaisen budjettiin sopivia paikkoja, edullisista hintavampiin. Seminyakin rannalla on useita eksklusiivisia beach clubeja, joukossa mm. suosittu Potato Head, joka illan tummuessa muuntuu yökerhoksi.

Tutustu Baliin

On useita seikkoja, miksi Bali lomakohteena sopii muutakin kuin rantoja etsiville. Yksi niistä on upea luonto, jonka vehreät terassiviljelmät, rehevät sademetsät ja vulkaanit tekevät varmasti vaikutuksen. Toinen seikka on ehdottomasti saaren upea kulttuuri, joka käsittää kaikkea värikkäistä tanssiesityksistä taidokkaaseen käsityöperinteeseen. Markkinoilta ja pikkuputiikeista voit ostaa hienoja sisustustavaroita kuten puuveistoksia ja kuvapatsaita sekä muuta taidetta. Eniten taidegallerioita ja käsityöliikkeitä on Ubudissa, joka tunnetaan saaren kulttuurikeskuksena.

Temppeleitä ja henkiolentoja

Kaikkialla näkyvät pienet temppelit kertovat balilaisten uskonnosta, jossa hinduismiin sekoittuu ikiaikaista uskoa henkiin ja riivaajiin. Erilaiset juhlamenot ovat yleisiä, aivan kuten festivaalit ja muut esitykset. Seuraa tapahtumista kertovia ilmoituksia paikan päällä.

Matkavaihtoehtoja Kuta Beach