Matkat
Seminyak

Hinta alkaen

...

Hotelleja

11

Hintataso

Hintaesimerkki Denpasarista
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaIndonesian rupia (IDR)
  • Aikaero+6 tuntia
  • PääkaupunkiJakarta
  • KieliIndonesia
  • Väkiluku261 100 000

Matkat Seminyak

Seminyak

Valitse lomakohteeksesi Seminyak, kun etsit lomallesi tasokasta ja rauhallista paikkaa Balilta, samalla kuitenkin läheltä vilkasta iltaelämää. Kauniiden auringonlaskujen ystävät eivät myöskään tule täällä pettymään.

Seminyak on kesäkaudella erityisesti australialaisten suosiossa. Lomakohde sopii sinulle, joka haluat lomallesi paljon ravintoloita ja iltaelämää. Seminyak sopii hyvin myös tukikohdaksi Balin muihin osiin retkiä suunnitteleville.

Kolme rantaa rivissä

Seminyak muodostaa yhdessä Kuta Beachin ja Legian Beachin kanssa 15 km pitkän rantaosuuden. Seminyak tarjoaa hotellien ohella ylellisiä ja trendikkäitä muoti- ja sisustusliikkeitä. Rannalla on useita eksklusiivisia beach clubeja, joukossa mm. suosittu Potato Head, joka illan tummuessa muuntuu yökerhoksi.

Enemmän lomahuveja

Vilkkainta meno on Kuta Beachillä, jossa on runsaasti ravintoloita, niin rannalla kuin pääkadulla. Ruuan ja juomien hinnat ovat edulliset, erityisesti jos suosit paikallisia ruokapaikkoja. Luonnollisesti tarjolla on jokaisen budjettiin sopivia paikkoja, edullisista hintavampiin.

Tutustu Baliin

On useita seikkoja, miksi Bali lomakohteena sopii muutakin kuin rantoja etsiville. Yksi niistä on upea luonto, jonka vehreät terassiviljelmät, rehevät sademetsät ja vulkaanit tekevät varmasti vaikutuksen. Toinen seikka on ehdottomasti saaren upea kulttuuri, joka käsittää kaikkea värikkäistä tanssiesityksistä taidokkaaseen käsityöperinteeseen. Markkinoilta ja pikkuputiikeista voit ostaa hienoja sisustustavaroita kuten puuveistoksia ja kuvapatsaita sekä muuta taidetta. Eniten taidegallerioita ja käsityöliikkeitä on Ubudissa, joka tunnetaan saaren kulttuurikeskuksena.

Temppeleitä ja henkiolentoja

Kaikkialla näkyvät pienet temppelit kertovat balilaisten uskonnosta, jossa hinduismiin sekoittuu ikiaikaista uskoa henkiin ja riivaajiin. Erilaiset juhlamenot ovat yleisiä, aivan kuten festivaalit ja muut esitykset. Seuraa tapahtumista kertovia ilmoituksia paikan päällä.

Matkavaihtoehtoja Seminyak