Matkat
Nusa Dua

Hinta alkaen

...

Hotelleja

15

Hintataso

Hintaesimerkki Denpasarista
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaIndonesian rupia (IDR)
  • Aikaero+6 tuntia
  • PääkaupunkiJakarta
  • KieliIndonesia
  • Väkiluku261 100 000

Matkat Nusa Dua

Nusa Dua

Balin kaakkoiskärjessä sijaitseva Nusa Dua koostuu tusinasta luksushotellista hyvinhoidetulla puutarha-alueella, hiekkarannoista ja urheilukeskuksista. Nusa Duassa on mm. tyylikäs 18-reikäinen golfkenttä ja ylellinen ostoskeskus.

Nusa Duassa hotellit ovat itsessään kuin pieniä lomakohteita runsaine sporttiaktiviteetteineen, viihdeohjelmineen ja ruoka- ja juomatarjoiluineen. Nusa Dua tarjoaa laajan kirjon erilaisia aktiviteetteja, voit viettää lomaasi snorklaten, purjelautaillen, sukeltaen, vesihiihtäen tai vaikka harrastamalla syvänmerenkalastusta. Grand Hyatt Bali -hotellilla on 9-reikäinen golfkenttä ja hieman kauempana 18-reikäinen kenttä.

Ostoksia ja huveja

Puistomaisella alueella on muutama temppeli, suuri ostoskeskus ja pieni rakennettu kylä, jossa on ravintoloita. Kävelyetäisyydellä hotellilta sijaitsee Bali Collection -ostoskeskus, jossa myydään pääasiassa vaatteita, kenkiä ja koruja. Ostoskeskuksessa on lisäksi paljon kansainvälistä ruokaa tarjoavia ravintoloita. Vilkkaampaa iltaelämää kaipaavat, voivat ottaa taksin Kuta Beachille.

Äyriäisillallisia rannalla

Muista myös varata ilta Jimbaran Beachillä käyntiä varten. Voit ihailla rantahiekalla auringonlaskua samalla grillatusta kalasta ja herkullisista äyriäisistä nauttien. Nusa Duasta pääset Jimbaran Beachille taksilla n. 20 minuutissa.

Tutustu Baliin

On useita seikkoja, miksi Bali lomakohteena sopii muutakin kuin rantoja etsiville. Yksi niistä on upea luonto, jonka vehreät terassiviljelmät, rehevät sademetsät ja vulkaanit tekevät varmasti vaikutuksen. Toinen seikka on ehdottomasti saaren upea kulttuuri, joka käsittää kaikkea värikkäistä tanssiesityksistä taidokkaaseen käsityöperinteeseen. Markkinoilta ja pikkuputiikeista voit ostaa hienoja sisustustavaroita kuten puuveistoksia ja kuvapatsaita sekä muuta taidetta. Eniten taidegallerioita ja käsityöliikkeitä on Ubudissa, joka tunnetaan saaren kulttuurikeskuksena.

Temppeleitä ja henkiolentoja

Kaikkialla näkyvät pienet temppelit kertovat balilaisten uskonnosta, jossa hinduismiin sekoittuu ikiaikaista uskoa henkiin ja riivaajiin. Erilaiset juhlamenot ovat yleisiä, aivan kuten festivaalit ja muut esitykset. Seuraa tapahtumista kertovia ilmoituksia paikan päällä.

Matkavaihtoehtoja Nusa Dua