Matkat
Sanur Beach

Hinta alkaen

...

Hotelleja

10

Hintataso

Hintaesimerkki Denpasarista
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaIndonesian rupia (IDR)
  • Aikaero+6 tuntia
  • PääkaupunkiJakarta
  • KieliIndonesia
  • Väkiluku261 100 000

Matkat Sanur Beach

Sanur Beach

Sanur Beach on jo pitkään ollut yksi Balin suosikkilomakohteista. Rannalla on mukava ihastella hiekkarantoja reunustavia palmuja, joiden huojuessa niiden lehvät kastuvat merensiniseen veteen. Korkeita surffaamiseen sopivia aaltoja ei tällä alueella ole. Laskuveden aikaan riutalle pystyy kahlaamaan.

Sanur Beach Street on katu, joka vuorokauden aikana ehtii muuttua moneksi. Aikaisin aamulla voit nähdä vasta heränneiden balilaisten nauttivan kadulla päivän ensimmäistä ateriaansa ja tyttöjen kantavan uhrilahjoja temppeleihin. Myöhemmin kaupat avaavat ovensa ja auringonjanoiset turistit suuntaavat rannoille nauttiakseen rantaelämästä ja tarjolla olevista vesiurheiluaktiviteeteista. Illalla elämä kadulla vilkastuu, mutta pysyy edelleen mukavan rauhallisena. Kaiken kaikkiaan Sanur Beach tarjoaa upeat puitteet rentoon lomailuun.

Pikkukauppoja ja ostoskeskuksia

Hieno rantakatu kulkee koko kylän läpi ja sitä reunustavat monet pikkukaupat, ravintolat ja baarit. Hieman ylempänä sijaitsevalla pääkadulla on lisää ravintoloita. Osa niistä on paikallisia, osassa tarjolla on esim. italialaista ja japanilaista ruokaa. Kylässä on muutama kauppa, jossa myydään värikkäitä sisustustavaroita, vaatteita ja kenkiä. Jos kaipaat laajempaa ostostarjontaa ja vilkkaampaa iltaelämää, voit ottaa taksin Kuta Beachille. Matkan varrella on Mall Bali Galleria -ostoskeskus.

Tutustu Baliin

On useita seikkoja, miksi Bali lomakohteena sopii muutakin kuin rantoja etsiville. Yksi niistä on upea luonto, jonka vehreät terassiviljelmät, rehevät sademetsät ja vulkaanit tekevät varmasti vaikutuksen. Toinen seikka on ehdottomasti saaren upea kulttuuri, joka käsittää kaikkea värikkäistä tanssiesityksistä taidokkaaseen käsityöperinteeseen. Markkinoilta ja pikkuputiikeista voit ostaa hienoja sisustustavaroita kuten puuveistoksia ja kuvapatsaita sekä muuta taidetta. Eniten taidegallerioita ja käsityöliikkeitä on Ubudissa, joka tunnetaan saaren kulttuurikeskuksena.

Temppeleitä ja henkiolentoja

Kaikkialla näkyvät pienet temppelit kertovat balilaisten uskonnosta, jossa hinduismiin sekoittuu ikiaikaista uskoa henkiin ja riivaajiin. Erilaiset juhlamenot ovat yleisiä, aivan kuten festivaalit ja muut esitykset. Seuraa tapahtumista kertovia ilmoituksia paikan päällä.

Matkavaihtoehtoja Sanur Beach