Matkat
Dominikaaninen tasavalta

Hinta alkaen

...

Hotelleja

24

Hintataso

Hintaesimerkit Cabaretesta
 • Pizzan. 6 e
 • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaDominikaanisen tasavallan peso (DOP)
 • Aikaero-5 tuntia
 • PääkaupunkiSanto Domingo
 • KieliEspanja
 • Väkiluku10 650 000

Matkat Dominikaaninen tasavalta

Dominikaaninen tasavalta

Valitse Dominikaaninen tasavalta kun mielessäsi on edullisempi Karibia. Hotellivalikoimassamme on niin vaivattomia All Inclusive -hotelleja kuin pieniä hotelleja rannan äärellä. Talvikaudella tarjonta on runsaampaa kuin kesällä. Dominikaaniseen tasavaltaan lennetään reittilennoilla.

Karibian tunnistat trooppisesta ilmastosta ja pitkistä, palmujen reunustamista vaaleahiekkaisista rannoista. Turkoosina kimaltava meri on keskilämpötiloiltaan n. 26–28 °C. Koralliriutat ovat täydellisiä snorklaukseen ja sukeltamiseen.

Karibialaisia rytmejä

Mukaansa tempaava tanssimusiikki kuuluu kaikkialla – rannoilla, baareissa, kaupoissa ja takseissa. Dominikaanisessa tasavallassa lanteita liikuttava musiikki on tyypillisesti merengueta ja bachataa. Elämänilo on tarttuvaa ja on vaikeaa olla ihastumatta paikallisiin ihmisiin, joiden juuret ovat niin Afrikassa, Euroopassa, USAssa kuin Aasiassa.

Sademetsiä ja siirtomaa-ajan kaupunkeja

Siirtyessäsi rannikolta hieman sisämaahan päin, näet sademetsien peittämiä vuoria, vesiputouksia ja sokeriruokoviljelmiä. Kannattaa myös tehdä retki pääkaupunki Santo Domingoon, joka on Karibian vanhin kaupunki kirkkoineen ja palatseineen espanjalaisten uuden maailman alkuajoilta. Tunnelma viihtyisissä siirtomaa-ajan kortteleissa ja niiden ruokakojuilla, klubeilla ja musiikkibaareissa on ihastuttava.

Kuusi lomakohdetta

Perheille, pareille ja kaikille, jotka haluavat viettää ihanaa (ja vielä edullista!) lomaa. Tässä vinkkejä lomakohteista.

 • Punta Canassa vietät ylellistä All Inclusive -lomaa valkeiden rantojen äärellä. Retkiä voit tehdä vaikka suosittuun pääkaupunkiin, Santo Domingoon.
 • Playa Doradassa on mukavia hotelleja, joissa niin ruoka kuin urheilu ja viihdeohjelma sisältyvät hintaan.
 • Cabaretessa ja Las Terrenasissa on enemmän ostoskatuja, ravintoloita ja musiikkibaareja, joissa soi karibialaiset rytmit. Täällä lomailet kuitenkin paljon edullisemmin kuin monissa ylellisemmissä Karibian lomakohteissa.
 • Niemellä sijaitseva Samana on tunnettu valkeista rannoistaan.
 • Rauhallinen Bayahiben kylä sijaitsee etelärannikolla lähellä kansallispuistoa ja pieniä paratiisisaaria.

Kesäkuukausina lämpöasteet kipuavat yhtä korkealle kuin talvella, mutta sadekuuroja esiintyy runsaammin. Lue lisää Dominikaanisen tasavallan säästä »

Dominikaaninen tasavalta ja TUI

Kaikki Dominikaanisen tasavallan matkat toteutetaan reittilennoin, joten matkanpituus on joustava. Kohteissa ei ole oppaitamme, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä, niin ennen lomaa kuin sen aikana.

Matkakohteet Dominikaaninen tasavalta

Punta Cana

Punta Cana

16 hotellia
Alkaen
Valkeita hiekkarantoja, paratiisisaaria, vesiputouksia ja siirtomaa-ajan kaupunkeja. Lisättynä All Inclusive -hotellin runsailla palveluilla.
Cabarete

Cabarete

3 hotellia
Alkaen
Elävä rantalomakohde ravintoloineen, musiikkibaareineen ja pitkine rantoineen. Cabarete on suosittu lomakohde surffaajien keskuudessa ja hotelleillamme on upea sijainti rannalla.
Bayahibe

Bayahibe

0 hotellia
Alkaen
Palmujen reunustamia rantoja ja hienoja hotelleja pienen kalastajakylän ympärillä. Kansallipuisto paratiisisaarineen sijaitsee lähellä.
Uutuus
Las Terrenas

Las Terrenas

3 hotellia
Alkaen
Viihtyisä rantalomakohde Samanan niemen pitkien rantojen äärellä. Nauti lomallasi karibialaisesta rantaelämästä, pikkukaupungin tunnelmasta, tee ostoksia ja herkuttele mielenkiintoisissa ravintoloissa.
Uutuus
Samana

Samana

2 hotellia
Alkaen
Nauti hyvästä ruuasta, viihdeohjelmasta ja aktiviteeteista All Inclusive -hotellissa, värikkään Samanan kaupungin laidalla.
Uutuus
Playa Dorada

Playa Dorada

2 hotellia
Alkaen
Toimiva lomakohde palmujen reunustamien rantojen äärellä lähellä Puerto Platan satamakaupunkia. Vesiurheilua ja paljon aktiviteetteja hotelleissa, joista useimmissa All Inclusive.
Uutuus
Rio San Juan

Rio San Juan

0 hotellia
Alkaen
All Inclusive -hotelleja rauhallisessa ja trooppisessa ympäristössä rannan äärellä. Hotelleissa kaikkea spasta ja vesiurheilusta iltaviihteeseen.
Bahia de Maimon

Bahia de Maimon

0 hotellia
Alkaen
Ihastuttavan matalan rannalla äärellä sijaitsee kaksi hotelliamme ravintoloineen, altaineen, tenniskenttineen ja vesiurheilumahdollisuuksineen. Erinomainen vaihtoehto perheille, jotka haluavat vietttää vaivatonta lomaa hotellilla.
Uutuus
Costa Dorada

Costa Dorada

0 hotellia
Alkaen
Pieni, harmoninen lomakohde, jossa kaksi All Inclusive -lomahotellia. Molemmat sijaitsevat yhdellä alueen hienoimmista rannoista, heti satamakaupunki Puerto Platan ulkopuolella.
Katso kaikki (9)

Matkavaihtoehtoja Dominikaaninen tasavalta