Matkat
Bayahibe

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hintaesimerkit Cabaretesta
  • Pizzan. 6 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDominikaanisen tasavallan peso (DOP)
  • Aikaero-5 tuntia
  • PääkaupunkiSanto Domingo
  • KieliEspanja
  • Väkiluku10 650 000

Matkat Bayahibe

Bayahibe

Bayahiben kylä Dominikaanisen tasavallan etelärannikolla täyttää kaikki toiveesi karibialaisesta lomasta. Palmujen reunustamat rannat, turkoosi vesi, sukeltamiseen sopivat koralliriutat ja sametinpehmeät yöt, joissa soi rantabaareista kantautuva musiikki.

Pienessä Bayahiben lomakohteessa La Romanan alueella vallitsee ihanan rento tunnelma. Kivenheiton päässä rannalta sijaitsevaa kylän keskustaa koristavat pastellinsävyiset talot ja aalloilla keinuvat puuveneet. Torin ympärillä on muutamia kahviloita ja kun jatkat pääkatua eteenpäin, saavutkin jo rannalle.

Rantoja, rantoja, rantoja...
Bayahibe Beach koostuu valkeasta hiekasta ja lähellä pintaa on aloitteleville snorklaajillekin sopivia koralliriuttoja. Tarjolla on lisäksi monenlaista vesiurheilua, kuten purje- ja leijalautailua. Dominicus Beach, joka sijaitsee kylän eteläpuolella, on yhtä hieno, mutta pidempi. Ranta on saanut myös EU:n Blue Flag -maininnan. Hotellien helminauha reunustaa rannikkoa ja rajoittuu Parque Nacional del Esten kansallispuistoon.

Trooppisia sademetsiä
Kansallispuiston trooppisessa sademetsässä voit patikoida linnunlaulua kuunnellen ja metsän vehreää kasvillisuutta ihaillen; täällä on myös snorklaamiseen soveltuvia laguuneja. Vuokraa oma vene tai osallistu retkelle Isla Saonan idyllisen paratiisisaaren valkeille rannoille.

Sukella ja snorklaa
Bayahiben koralliriutat loistavat kaikissa sateenkaaren väreissä, joten ei ole ihmekään, että sukeltaminen ja snorklaus ovat suosittuja juuri täällä. TUI tekee yhteistyötä sukelluskeskuksen kanssa, joka järjestää retkiä ja opetusta kaiken tasoisille. Lähde mukaan niin saatat päästä katsomaan silmästä silmään niin rauskuja kuin barrakudoja tai voit osallistua hylkysukellukseen. Santa Catalinan saaren ympärillä on hylkyjä kanuunoineen ja ankkureineen – niin sukeltajien kuin snorklaajien ulottuvilla.

Sikaritehtaita ja kirkkoja
Kaupungin sykettä voit lähteä haistelemaan läheiseen La Romanaan, joka on mukava sekoitus haciendoja, sikarikauppoja ja vilkkaita katumarkkinoita. Poikkea myös ihastelemassa käsityötä suuressa sikaritehtaassa. Jos jatkat rannikkoa eteenpäin, saavut pääkaupunki Santo Domingoon. Mukulakivikujien, koristeltujen kirkkojen ja mahtavien aukioiden kaupunki on täynnä historiaa.

Matkavaihtoehtoja Bayahibe

Suosikkihotellit Bayahibe

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Bayahibe hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Dominikaaninen tasavalta hotellit