Punta Cana - Rentoa luksusta Karibialla

26.10.2017
Johanna
Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa on oikea lomakohde, kun kaipaat täydellistä rentoutumista. Karibian pitkillä hiekkarannoilla päivät kuluvat uidessa, snorklatessa ja herkullisesta ruuasta nauttiessa. Jos kaipaat kuitenkin vaihtelua, spat, golfkentät, vesiputoukset ja siirtomaa-ajan kaupungit ovat aivan lähellä.

Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa on yksi parhaista paikoista lomailla All Inclusive -hotellissa. Lomailu aivan rannalla olevassa tasokkaassa all inclusive -hotellissa on jo elämys sinänsä. Hotellit ovat lomamaailmoja, joissa on niin kalaravintoloita, infinity-altaita kuin joogatunteja. Kaikkea ei tietenkään tarvitse mahduttaa yhteen lomaan, ja useinhan pelkkä ajatus tarjonnasta riittää!

Päivät kuluvat mukavasti uima-altaan reunalla tai sohvalla palmukatoksen varjossa. Punta Canan alueella on paljon nähtävää, ja helpoin tapa tutustua alueeseen on järjestetyt retket. Kokeile suppausta tai snorklausta viiksihaiden keskellä, osallistu kokkauskurssille tai lähde jeeppiajelulle eukalyptusmetsien ja banaaniviljelmien keskelle. Muista myös Punta Canan suosituin aktiviteetti: zipline, joka kulkee sademetsässä puiden latvustojen korkeudella.

Matkavinkit Punta Canaan

Jännitystä kaipaaville: Zipline Scape Park Cap Canassa
Musiikin ystäville: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana lainaa sähkökitaroita
Hevoshulluille: Ratsasta pitkällä hiekkarannalla
Lapsiperheille: Opettele surffaamaan Macao Surf Campissa Macaon rannalla
Golfaajille: Punta Espada Golf Clubilla Cap Canassa on huippuluokan 18-reikäinen kenttä, jolta avautuu näkymät Karibianmerelle
Kulttuurin harrastajille: Maailmanperintökohde Ciudad Colonial eli vanha kaupunki Santo Domingossa
Elämysbongareille: Haaksirikkoutunut alus Isla Catalinan edustalla
Matkamuistofaneille: Käsin tehdyt sikarit Tabacalera Garcian tehtaalta La Romanasta

tui-punta-cana-beach

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019