Punta Cana - Rentoa luksusta Karibialla

Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa on oikea lomakohde, kun kaipaat täydellistä rentoutumista. Karibian pitkillä hiekkarannoilla päivät kuluvat uidessa, snorklatessa ja herkullisesta ruuasta nauttiessa. Jos kaipaat kuitenkin vaihtelua, spat, golfkentät, vesiputoukset ja siirtomaa-ajan kaupungit ovat aivan lähellä.

Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa on yksi parhaista paikoista lomailla All Inclusive -hotellissa. Lomailu aivan rannalla olevassa tasokkaassa all inclusive -hotellissa on jo elämys sinänsä. Hotellit ovat lomamaailmoja, joissa on niin kalaravintoloita, infinity-altaita kuin joogatunteja. Kaikkea ei tietenkään tarvitse mahduttaa yhteen lomaan, ja useinhan pelkkä ajatus tarjonnasta riittää!

Päivät kuluvat mukavasti uima-altaan reunalla tai sohvalla palmukatoksen varjossa. Punta Canan alueella on paljon nähtävää, ja helpoin tapa tutustua alueeseen on järjestetyt retket. Kokeile suppausta tai snorklausta viiksihaiden keskellä, osallistu kokkauskurssille tai lähde jeeppiajelulle eukalyptusmetsien ja banaaniviljelmien keskelle. Muista myös Punta Canan suosituin aktiviteetti: zipline, joka kulkee sademetsässä puiden latvustojen korkeudella.

Matkavinkit Punta Canaan

Jännitystä kaipaaville: Zipline Scape Park Cap Canassa
Musiikin ystäville: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana lainaa sähkökitaroita
Hevoshulluille: Ratsasta pitkällä hiekkarannalla
Lapsiperheille: Opettele surffaamaan Macao Surf Campissa Macaon rannalla
Golfaajille: Punta Espada Golf Clubilla Cap Canassa on huippuluokan 18-reikäinen kenttä, jolta avautuu näkymät Karibianmerelle
Kulttuurin harrastajille: Maailmanperintökohde Ciudad Colonial eli vanha kaupunki Santo Domingossa
Elämysbongareille: Haaksirikkoutunut alus Isla Catalinan edustalla
Matkamuistofaneille: Käsin tehdyt sikarit Tabacalera Garcian tehtaalta La Romanasta

tui-punta-cana-beach