Punta Cana - Rentoa luksusta Karibialla

26.10.2017
Johanna
Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa on oikea lomakohde, kun kaipaat täydellistä rentoutumista. Karibian pitkillä hiekkarannoilla päivät kuluvat uidessa, snorklatessa ja herkullisesta ruuasta nauttiessa. Jos kaipaat kuitenkin vaihtelua, spat, golfkentät, vesiputoukset ja siirtomaa-ajan kaupungit ovat aivan lähellä.

Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa on yksi parhaista paikoista lomailla All Inclusive -hotellissa. Lomailu aivan rannalla olevassa tasokkaassa all inclusive -hotellissa on jo elämys sinänsä. Hotellit ovat lomamaailmoja, joissa on niin kalaravintoloita, infinity-altaita kuin joogatunteja. Kaikkea ei tietenkään tarvitse mahduttaa yhteen lomaan, ja useinhan pelkkä ajatus tarjonnasta riittää!

Päivät kuluvat mukavasti uima-altaan reunalla tai sohvalla palmukatoksen varjossa. Punta Canan alueella on paljon nähtävää, ja helpoin tapa tutustua alueeseen on järjestetyt retket. Kokeile suppausta tai snorklausta viiksihaiden keskellä, osallistu kokkauskurssille tai lähde jeeppiajelulle eukalyptusmetsien ja banaaniviljelmien keskelle. Muista myös Punta Canan suosituin aktiviteetti: zipline, joka kulkee sademetsässä puiden latvustojen korkeudella.

Matkavinkit Punta Canaan

Jännitystä kaipaaville: Zipline Scape Park Cap Canassa
Musiikin ystäville: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana lainaa sähkökitaroita
Hevoshulluille: Ratsasta pitkällä hiekkarannalla
Lapsiperheille: Opettele surffaamaan Macao Surf Campissa Macaon rannalla
Golfaajille: Punta Espada Golf Clubilla Cap Canassa on huippuluokan 18-reikäinen kenttä, jolta avautuu näkymät Karibianmerelle
Kulttuurin harrastajille: Maailmanperintökohde Ciudad Colonial eli vanha kaupunki Santo Domingossa
Elämysbongareille: Haaksirikkoutunut alus Isla Catalinan edustalla
Matkamuistofaneille: Käsin tehdyt sikarit Tabacalera Garcian tehtaalta La Romanasta

tui-punta-cana-beach

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019

Blue Star Euphoria Resortissa luksus kohtaa ekologisuuden

Blue Star Euphoria Resort on uusi, vuonna 2018 valmistunut viiden tähden hotelli pittoreskin Kolimbarin kalastajakylän laidalla. Se on rakennettu 60 000 neliömetrin merenrantatontille, jota ympäröi kaunis luonto ja kristallinkirkas vesi. Hotellin omistajatar Marietta Mathioulaki on koulutukseltaan maa- ja vesirakennusinsinööri. Hän kertoo, että hotellin suunnittelussa ja rakentamisessa on otettu erityisesti huomioon uusi teknologia ja ympäristöystävälliset ratkaisut.
SallaS SallaS 5.2.2019