26.10.2017

Punta Cana - Rentoa luksusta Karibialla

Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa on oikea lomakohde, kun kaipaat täydellistä rentoutumista. Karibian pitkillä hiekkarannoilla päivät kuluvat uidessa, snorklatessa ja herkullisesta ruuasta nauttiessa. Jos kaipaat kuitenkin vaihtelua, spat, golfkentät, vesiputoukset ja siirtomaa-ajan kaupungit ovat aivan lähellä.

Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa on yksi parhaista paikoista lomailla All Inclusive -hotellissa. Lomailu aivan rannalla olevassa tasokkaassa all inclusive -hotellissa on jo elämys sinänsä. Hotellit ovat lomamaailmoja, joissa on niin kalaravintoloita, infinity-altaita kuin joogatunteja. Kaikkea ei tietenkään tarvitse mahduttaa yhteen lomaan, ja useinhan pelkkä ajatus tarjonnasta riittää!

Päivät kuluvat mukavasti uima-altaan reunalla tai sohvalla palmukatoksen varjossa. Punta Canan alueella on paljon nähtävää, ja helpoin tapa tutustua alueeseen on järjestetyt retket. Kokeile suppausta tai snorklausta viiksihaiden keskellä, osallistu kokkauskurssille tai lähde jeeppiajelulle eukalyptusmetsien ja banaaniviljelmien keskelle. Muista myös Punta Canan suosituin aktiviteetti: zipline, joka kulkee sademetsässä puiden latvustojen korkeudella.

Matkavinkit Punta Canaan

Jännitystä kaipaaville: Zipline Scape Park Cap Canassa
Musiikin ystäville: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana lainaa sähkökitaroita
Hevoshulluille: Ratsasta pitkällä hiekkarannalla
Lapsiperheille: Opettele surffaamaan Macao Surf Campissa Macaon rannalla
Golfaajille: Punta Espada Golf Clubilla Cap Canassa on huippuluokan 18-reikäinen kenttä, jolta avautuu näkymät Karibianmerelle
Kulttuurin harrastajille: Maailmanperintökohde Ciudad Colonial eli vanha kaupunki Santo Domingossa
Elämysbongareille: Haaksirikkoutunut alus Isla Catalinan edustalla
Matkamuistofaneille: Käsin tehdyt sikarit Tabacalera Garcian tehtaalta La Romanasta

tui-punta-cana-beach

Muita samankaltaisia

Atlantis Hotels & Resorts – huippuvalinta Fuerteventuralla

Fuerteventura houkuttelee puoleensa uskomattoman turkoosilla merellä, pitkillä rannoilla sekä vuoden ympäri lämpimällä ilmastolla. Täältä löydät myös upeita hotelleja, jotka nostavat lomasi uudelle tasolle – kaksi niistä löydät tästä.
Oona Oona 21.11.2019

5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.
Oona Oona 14.11.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019