Matkat
Punta Cana

Hinta alkaen

...

Hotelleja

14

Hintataso

Hintaesimerkit Cabaretesta
 • Pizzan. 6 e
 • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaDominikaanisen tasavallan peso (DOP)
 • Aikaero-5 tuntia
 • PääkaupunkiSanto Domingo
 • KieliEspanja
 • Väkiluku10 650 000

Matkat Punta Cana

Punta Cana

Lähde perheen kanssa lomalle Karibialle! Valkeat palmujen reunustamat rannat ovat kilometrien pituisia ja hotellit kokonaisia lomamaailmoja ravintoloineen, spa-osastoineen ja infinity-altaineen. Kun olet tarpeeksi ihastellut All Inclusiven tuomaa lomamukavuutta voit siirtyä purjehtimaan katamaraanilla, ratsastamaan rannoille tai lähteä päiväretkelle pääkaupunki Santo Domingon siirtomaatyylisiin kortteleihin.

Dominikaanisessa tasavallassa lomakohteesi on Punta Cana, valkeiden hiekkarantojen äärellä The Coconut Coastilla. Täällä palmuja huojuttaa raikas merituuli ja rantaravintoloissa tanssitaan merengueta ja bachataa. Ilmasto on trooppinen ja vesi noin 25 astetta koko vuoden ympäri. Tämä on toisin sanoen täydellinen paikka rentoutua ja ladata akkuja.

Hotelleja rantojen äärellä Hotellit ovat täällä loman keskipiste – hotellin oikea valinta muovaa lomasi juuri sellaiseksi kuin sen haluat olevan. Tästä syystä me TUIlla olemme etsineet valikoimaamme parhaimmat hotellit rantojen ääreltä. Useimmissa hotelleissa on odotukset taatusti palkitseva All Inclusive. SUP-lautailu, sushiravntolat, show-esitykset, purjehdus ja lasten leikkitalo. Kaikki yhtä tasokasta. Useassa RIU-hotellissa sisäänpääsy uuteen vesipuistoon sisältyy hintaan. TUI Sensatorissa puolestaan on tarjolla Gourmet All Inclusive, johon kuuluu food court ja useita à la carte -ravintoloita.

Punta Canan rannat Valkeita rantoja riittää 50 km matkalle, aina pohjoisen Uvero Altosta etelään, Punta Canan keskustaan.

 • Uvero Alto – koskematon ranta All Inclusive -hotelleineen ja upeine auringonnousuineen.
 • Macao – palmujen reunustama, tunnelmaltaan rauhallinen ranta, jossa riittää tilaa. Ei hotelleja, mutta aurinkotuoleja ja surffilautoja vuokrataan.
 • Arena Gorda – leveä ranta, jolla All Inclusive -hotelleja ja aktiviteetteja.
 • Cortecito – boheemi tunnelma, pieniä rantaravintoloita ja käsityöläisten putiikkeja.
 • Bavaro – suosittu ja vilkas. All Inclusive -hotelleja, ravintoloita ja vesiurheilua.

Huolimatta siitä, millä rannalla asut, voit viettää ihania lomapäiviä rannalla ja nauttia hotellisi kaikenkattavista palveluista. Kun haluat lähteä kiertelemään lähialueita, voit ottaa taksin.

Ostoksia ja ravintoloita
Punta Canassa sijaitsee Plaza San Juan -ostoskeskus, jossa on muutama kymmenen paikallista kauppaa. Täällä voit kierrellä kaupoissa, syödä jossain ostoskeskuksen ravintolassa, tai käydä vaikka elokuvissa. Voit ostaa sikareita, rommia tai meripihkakoruja, jotka ovat sangen suosittuja tuliaisia. Lentokentän lähellä on Blue Mall -ostoskeskus, jossa on lisää kauppoja ja myös kansainvälisiä merkkejä. Bavaro-rannalla, Plaza Bibijagualla pidetään markkinat, joilla myydään monenlaisia käsitöitä kuten koruja, keramiikkaa ja taidetta. Alueella on myös rantaravintoloita, joissa on tarjolla paljon kalaa ja äyriäisiä, mm. hummeria.

Mitä voit tehdä lomallasi Punta Canassa Jos mielit golfaamaan, on Punta Canassa ja sen ympäristössä kymmenkunta kenttää, joista valita. Hauska koko perheen seikkailu on kokeilla köysirataa sademetsässä. Tai vietä päivä Marinariumissa, merellisessä kansallispuistossa, jossa on mahdollista ihastella meren elämää lasipohjaveneestä käsin tai snorklatessa kohdata keihäsrauskuja. Hyvä vinkki on myös tutustua Saona Islandiin ja Catalina Islandiin – suojeltuihin ja ihanan koskemattomiin Robinson-saariin.

Retkivinkkejä

 • Katamaraanipurjehdus
 • Mönkijäajelu viidakossa
 • Syvänmerenkalastus
 • Kyläkoulu ja markkinat

Retket voit varata TUI-sovelluksen kautta jo ennen matkaa.

Santo Domingo Pääkaupunki Santo Domingon vanha kaupunginosa Ciudade Colonial on kulttuurin maailmanperintöä parhaimmillaan upeine rakennuksineen ja kauniine toreineen. Iltaisin meno vilkastuu sikaribaarien, street foodin ja kuumien rytmien parissa. Kuljet kirjaimellisesti Kolumbuksen jalanjäljissä, samalla voit tähystellä kaupungilla Kolumbuksen perheen taloa. Kaupungilla on tietysti myös modernimpi osa ostoskeskuksineen, merkkiliikkeineen ja cocktailbaareineen. Punta Canasta pääset Santo Domingoon bussilla, matka kestää noin kaksi tuntia. Yhdistä siis lomaasi karibialaiset rannat ja tyylikäs siirtomaa-ajan kaupunki!

Matkavaihtoehtoja Punta Cana