Matkat
Las Terrenas

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 15 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDominikaanisen tasavallan peso (DOP)
  • Aikaero-5 tuntia
  • PääkaupunkiSanto Domingo
  • KieliEspanja
  • Väkiluku10 650 000

Matkat Las Terrenas

Las Terrenas

Las Terrenas on vilkas pikkukaupunki ja rantalomakohde, jossa on paljon ravintoloita ja iltaelämää. Samannimisellä niemellä Dominikaanisessa tasavallassa sijaitsevaa kauniin luonnon ympäröimää kaupunkia reunustavat hienot hiekkarannat. Asut aivan rantojen äärellä, jossa sekä All Inclusive -hotellimme että huoneistohotellimme sijaitsevat heti kylän ulkopuolella.

Las Terrenasin pääkadulla on pikkukauppoja, baareja ja ravintoloita rivissä. Täällä voit nauttia hummerista ja ravuista paikalliseen tapaan valmistettuna erittäin edulliseen hintaan. Tai voit valita ruokapaikaksesi italialaisen, ranskalaisen tai vaikka espanjalaisen ravintolan. Monet ravintoloista sijaitsevat aivan veden äärellä, joten kirjaimellisesti voit aterioida varpaat hiekassa.

Musiikkibaareja ja klubeja

Kaiuttimista kaikuu rytminen merengue ja keinuva bachata. Kuunnellessa on helppo ymmärtää dominikaanien rakkaus musiikkiin! Las Terrenasissa onkin paljon musiikkibaareja ja klubeja.

Retkivinkkejä

Jeeppisafari ja ratsastusta El Limónin vesiputoukselle Veneretki Cayo Levantadon valkeille rannoille, tunnetaan myös nimellä Bacardi Island
Valassafari Samanan lahdella White Water Rafting - koskenlaskua kumiveneillä lähellä Jarabacoan vuoristokylää

Muista, että voit varata retket jo ennen matkaa.

Koe enemmän

Dominikaaninen tasavalta lukeutuu Karibian monipuolisimpiin ja hinta-laatusuhteeltaan edullisimpiin lomakohteisiin. Alueella vallitsee trooppinen ilmasto ja ympärivuotinen keskilämpötila talvisin on noin 30 astetta ja veden lämpötila noin 26 astetta. Matkailualueiden ulkopuolella on sademetsien peittämiä vuoria, vesiputouksia ja sokerijuurikasviljelmiä. Lähde kokopäiväretkelle etelärannikolla sijaitsevaan Santo Domingon pääkaupunkiin, retken aikana koet paljon ja näet saarta monipuolisesti.

Matkavaihtoehtoja Las Terrenas