Parhaat rannat Dominikaanisessa Tasavallassa

Dominikaaninen tasavalta tarjoaa monia unelmarantoja. Tähän olemme listanneet ehdottomat suosikkirantamme.
Yhteistyössä Dominikaanisen tasavallan matkailutoimiston kanssa

Dominikaaninen tasavalta on Karibialla sijaitseva maa, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Upeita maisemia, aavikkoa, suurkaupunkielämää sekä rantoja. Täällä voit pelata golfia, surfata, sukeltaa, snorklata, patikoida ja tietysti myös viettää rentoja lomapäiviä auringosta ja uimimisesta nauttien.

Mistä taas löytää maan kauneimmat rannat? Tähän olemme listanneet suosikkimme.

Playa Dorada, Puerto Plata

Playa Dorada on vaalea, palmujen reunustama ranta muutamien kilometrien päässä satamakaupunki Puerto Platasta. Täältä löytyy monta upeaa hotellia, ravintoloita sekä ranta-aktiviteetteja.

domrepplayadorada1

Playa Rincon, Samana

Samanan niemimaan kärjessä sijaitsee kaunis Playa Rincon ranta. Seitsemän kilometriä puuterinvalkoista hiekkaa, jota reunustaa palmut sekä sininen meri. Pääset tänne helposti Las Galeraksesta, josta venematka kestää noin 20 minuuttia.

domreprincon

Playa Grande, Rio San Juan

Lähellä Rio San Juanin kaupunkia sijaitsee Dominikaanisen tasavallan yksi kauneimmista rannoista, Playa Grande, joka on korkeiden kallioiden ja turkoosin lempeästi aaltoilevan veden kehystämä.
Jos haluat rauhallisemman rannan, jossa on vähemmän aaltoja, Calleton Beach Rio San Juanissa on vahva suosituksemme.

domreproisanjuan

Cayo Levantado, Samana

Cayo Levantado Samana- lahdella on paratiisisaari, jossa on vain yksi hotelli. Hotellia ympäröivät vaaleat hiekkarannat, joissa vesi on smaragdinväristä ja palmupuut huojuvat tuulessa.

domreplevantado

Bavaro Beach, Punta Cana

Bavaro Beach sijaitsee Dominikaanisen tasavallan itäpuolella, Punta Canassa. Valkeita rantoja riittää 50 kilometrin matkalle, aina pohjoisen Uvero Altosta etelään, Punta Canan keskustaan. Tuulessa huojuvat palmupuut, valkoinen hiekka sekä ihanien hotellejen reunustama ranta saavat sinut tuntemaan olosi kuin paratisissa.

domrepbavaro

Haluatko tietää lisää Dominikaanisesta Tasavallasta? Lue kahden matkailijan haastattelut tästä.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna

Curacaon tulevaisuuden esikuvat

Trooppisella helmellä, Curacaolla, on monipuolinen kulttuuri, kristallinkirkkaat vedet ja kesä ympäri vuoden. Saaren rikas luonto ja historia ovat jättäneet jälkeensä arvokkaan perinnön. Säilyttääkseen kaiken mitä tällä kauniilla saarella on tarjota, haluaa TUI Care Foundation edistää tulevaisuuden opettajien ympäristötietoisuutta.
Johanna Johanna

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora