Matkat
Aruba

Hinta alkaen

...

Hotelleja

9

Hintataso

Hintaesimerkit Oranjestadista
  • Vesi (1,5 l)n. 2 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaAruban florini (AWG)
  • Aikaero-5 tuntia
  • PääkaupunkiOranjestad
  • KieliHollanti, papiamento
  • Väkiluku104 822

Matkat Aruba

Aruba

Karibialla, Länsi-Intian saaristossa sijaitseva Aruba on yksi ns. ABC-saarista, jotka muodostuvat Arubasta, Bonairesta ja Curaçaosta. Aruballa sijaitsee muutama maailman kaikkein kauneimmista rannoista – meri loistaa turkoosinsinisenä ja hiekka kimmeltää kauniisti. Ja yhtä kaunista on myös vedenpinnan alapuolella, tähän kauniiseen vedenalaiseen elämään voit tutustua helposti snorklaamalla.

Voidaan helposti sanoa, että Aruballa on ranta jokaiseen makuun. Haluat sitten rannalle, jossa tapahtuu kaiken aikaa tai nautit rentoutumisesta hiljaisemmalla rannalla. Lue lisää Arubasta Hyvä tietää -osiossa »

Karibialaisia rytmejä
Musiikki on tärkeä osa Aruban kulttuuria. Karibialaiset rytmit soivat aina ja kaikkialla, mutta helmikuussa järjestetään suuret karnevaalit värikkäine paraateineen, joissa musiikki on tietysti suuressa roolissa.

Aruba ennen ja nyt
Aruba on autonominen osa Alankomaita, mutta saarella on ollut historiaa jo paljon ennen tätä. Saarella on ollut asutusta jo 1000-luvulta asti, kun Arawak-intiaaniväestö saapui saarelle Etelä-Amerikasta. Ja kun tähän lisätään vielä hollantilaisia, espanjalaisia ja englantilaisia vaikutteita, on tuloksena tämän päivän mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja kulttuuri.

Matkavaihtoehtoja Aruba