Matkat
Florida

Hinta alkaen

...

Hotelleja

88

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 20 980 000

Matkat Florida

Florida

Floridasta on tullut kaikenikäisten elämästään nauttivien lomakohde. Eikä ihme, sillä Floridassa on lähes kaikkea mitä rentouttavaan ja monipuoliseen lomailuun tarvitaan. Floridassa voit rentoutua karibialaisilla rannoilla, tehdä ostoksia ja kokea mielenkiintoisia kulttuurielämyksiä.

Täällä voit helposti yhdistää ihanan rantaloman ja kaupunkiloman amerikkalaisissa suurkaupungeissa.

Rantoja, ostoksia ja huveja Miamissa

Miamissa yhdistyvät ihanat aurinkorannat, ostosmahdollisuudet ja amerikkalainen huvielämä. Kuuluisalla Art Deco -alueella, jolla meillä on useita hotelleja, vallitsee mukavan boheemi & chic tunnelma. Palmujen reunustamalla South Beachillä on mahdollisuus kokeilla monenlaista vesiurheilua. After beach on myös konsepti, joka Miamissa on jalostettu huippuunsa, erityisesti South Beachillä voit rentoutua terassiravintoloissa ja katsella katujen vilkasta elämää.

Fort Lauderdale – rantalomakohde ja suurkaupunki yhdessä

Fort Lauderdalen kanavaverkosto, Intracoastal Waterway on antanut kaupungille lisänimen "Amerikan Venetsia". Täällä voit tuntea olevasi rantalomakohteessa ja suurkaupungissa – samaan aikaan. Kuten Miamissa, myös Fort Lauderdalessa, vallitsee karibialainen ilmasto ja sen ihania rantoja reunustavat palmut. Voit kuljeskella rantakadulla ja pysähtyä johonkin trendikkäistä ravintoloista ja baareista.

Disney, huvipuistot ja kulttuuria Orlandossa

Sekä isot että pienet haaveilevat käynnistä Disney Worldissa tai Universal Studioiden vauhdikkaissa huveissa. Orlandossa on suurten huvipuistojen lisäksi myös vauhdikkaita vesipuistoja. Lisäksi pääset kokemaan Orlandon runsasta kulttuurielämää, teattereita ja museoita. Ja jos svingisi kaippa hiomista, on Orlandon alueella useita golfkenttiä.

Varaa Floridan matka TUIlta

Floridaan lennetään reittilennolla, mikä tarkoittaa vapaasti valittavaa matkan pituutta. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kysymyksiä voit lähettää lomaasi edeltävien kahden viikon aikana aina kotiinpaluuseen asti.

Risteilylle Floridasta

Floridasta, Miamin, Orlandon ja Fort Lauderdalen satamista, lähtee useita risteilyjä Karibialle, mistä voit valita mieleisesi. Voit risteillä mm. Aruballe ja Bahamalle. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja näet monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Katso TUIn risteilyt »

Matkavaihtoehtoja Florida