Matkat
Fort Lauderdale

Hinta alkaen

...

Hotelleja

15

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 179 000

Matkat Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale on jotakin aivan erityistä, sen huomaat varmasti jo ensisilmäyksellä. Täällä amerikkalainen elämänilo yhdistyy karibialaiseen ilmastoon.

Sinua ympäröivät pitkät, valkoiset rannat, palmut, ostoskeskukset, ylelliset jahdit, houkuttelevat rantakadut, trendikkäät baarit ja taitavat rullalautailijat.

Rantakohde ja samalla suurkaupunki

Kaupungin lähempi tarkastelu tuo mukanaan koko ajan uusia ulottuvuuksia. Fort Lauderdale on yksi Yhdysvaltain suosituimmista rantalomakohteista mutta samalla oikea kaupunki, jossa on n. 200 000 asukasta. Kulttuuri- ja urheilutarjonta on sekä laaja että monipuolinen yhtä lailla kuin kaupungin tarjoamat muut elämykset.

Vesitaksit ja retkiveneet

Muutaman korttelin päässä rannalta alkaa 270 km pituinen kanavajärjestelmä, Intracoastal Waterways, jonka vuoksi Fort Lauderdalea kutsutaan "Amerikan Venetsiaksi". Vesitaksilla ja retkiveneillä pääset rauhallisia vesiteitä pitkin ihailemaan vaikuttavia rantahuviloita ja maalauksellisia pienvenesatamia.

Reittilennot ja joustava matkan kesto

Matkamme Fort Lauderdaleen toteutetaan reittilennoilla joko Fort Lauderdalen tai Miamin kansainvälisille lentokentille. Reittilentojen ansiosta voimme tarjota Floridan-matkoillemme joustavan matkan keston.

Lomakohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden TUI Service Centeriimme puhelimitse, tekstiviestillä tai lähettämällä kysymyksiä TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun (tui.fi) kautta.

Risteilylle Fort Lauderdalesta

Fort Lauderdalen satamasta lähtee useita risteilyjä Karibialle, mistä voit valita mieleisesi. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja näet monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Katso TUIn risteilyt »

Matkavaihtoehtoja Fort Lauderdale

Suosikkihotellit Fort Lauderdale