Matkat
Yhdysvallat

Hinta alkaen

...

Hotelleja

124

Hintataso

Hintaesimerkit New Yorkista
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkiluku323 100 000

Matkat Yhdysvallat

Yhdysvallat

Yhdysvallat on maa, jossa voit kokea monenlaista – elämää sykkivistä metropoleista ja mielenkiintoisesta historiasta suurenmoiseen kulttuuriin ja upeaan luontoon. TUIn kautta voit matkustaa New Yorkiin ja Bostoniin itärannikolla, Los Angelesiin ja San Franciscoon länsirannikolla sekä aurinkoiseen Floridaan.

USA:sta löydät lähes kaikkea lomailuun – mahtavia suurkaupunkeja ja aurinkovarmoja rantoja. Länsirannikolta itärannikolle ja vähän siltä väliltäkin. Floridassa voit lomailla palmujen reunustamien rantojen äärellä Miamissa tai käydä Disney Worldissa Orlandossa.

Koe suurkaupunkien suurkaupunki New York

Valitse New York, kun haluat kokea ikoniset pilvenpiirtäjät, keltaiset taksit ja upeat taidemuseot ja tietysti tehdä ostoksia.

Viihtyisä yliopistokaupunki Boston

Boston on kaupunki, jolla on pitkä historia. Kaupungissa on mm. kuuluisa Harvardin yliopisto.

Hollywood, Santa Monica ja paljon muuta Los Angelesissa

Elokuvamaailman pääkaupunkia, Los Angelesia, tuskin tarvitsee esitellä. Tällä ovat sekä Hollywood että ihanat rannat Santa Monica ja Venice Beach.

Taidetta, luovuutta ja Golden Gate – San Francisco

San Franciscossa ruokaelämyksiä on tarjolla cooleista foodtruckeista ylellisiin tähtiravintoloihin. Täältä ovat saaneet alkunsa myös monet kulttuuritrendit, tekniset innovaatiot ja tärkeät kansanliikkeet.

Yhdysvallat TUIn kautta

Kaikki USAn matkat toteutetaan reittilennoin, joten matkanpituus on joustava. Kohteissa ei ole oppaitamme, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä, niin ennen lomaa kuin sen aikana.

Risteilylle Yhdysvalloista

Floridan ja New Yorkin satamista lähtee useita risteilyjä Karibialle, mistä voit valita mieleisesi. Voit risteillä Aruballe, Bahamalle, Puerto Ricoon ja Kuubaan – ja moneen muuhun. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja näet monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Lue TUIn risteilyistä Karibialla »

Matkavaihtoehtoja Yhdysvallat