Matkat
Yhdysvallat

Hinta alkaen

...

Hotelleja

141

Hintataso

Hintaesimerkit New Yorkista
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkiluku323 100 000

Matkat Yhdysvallat

Yhdysvallat on maa, jossa voit kokea monenlaista – elämää sykkivistä metropoleista ja mielenkiintoisesta historiasta suurenmoiseen kulttuuriin ja upeaan luontoon. TUIn kautta voit matkustaa New Yorkiin ja Bostoniin itärannikolla, Los Angelesiin ja San Franciscoon länsirannikolla sekä aurinkoiseen Floridaan.

USA:sta löydät lähes kaikkea lomailuun – mahtavia suurkaupunkeja ja aurinkovarmoja rantoja. Länsirannikolta itärannikolle ja vähän siltä väliltäkin. Floridassa voit lomailla palmujen reunustamien rantojen äärellä Miamissa tai käydä Disney Worldissa Orlandossa.

Koe suurkaupunkien suurkaupunki New York

Valitse New York, kun haluat kokea ikoniset pilvenpiirtäjät, keltaiset taksit ja upeat taidemuseot ja tietysti tehdä ostoksia.

Viihtyisä yliopistokaupunki Boston

Boston on kaupunki, jolla on pitkä historia. Kaupungissa on mm. kuuluisa Harvardin yliopisto.

Hollywood, Santa Monica ja paljon muuta Los Angelesissa

Elokuvamaailman pääkaupunkia, Los Angelesia, tuskin tarvitsee esitellä. Tällä ovat sekä Hollywood että ihanat rannat Santa Monica ja Venice Beach.

Taidetta, luovuutta ja Golden Gate – San Francisco

San Franciscossa ruokaelämyksiä on tarjolla cooleista foodtruckeista ylellisiin tähtiravintoloihin. Täältä ovat saaneet alkunsa myös monet kulttuuritrendit, tekniset innovaatiot ja tärkeät kansanliikkeet.

Valitse lomallesi USA ja TUI

Kaikki USAn matkat toteutetaan reittilennoin, joten matkanpituus on joustava. Kohteissa ei ole oppaitamme, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä, niin ennen lomaa kuin sen aikana.

Matkavaihtoehtoja Yhdysvallat