Matkat
Boston

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 675 000

Matkat Boston

Boston

Bostonissa voit aistia USA:n historiaa ja samalla kokea modernin amerikkalaisen kulttuurin, sen vilkkaan ravintolaelämän, vaihtelevat ostosmahdollisuudet ja vierailla pesäpallopelissä. Kaupungissa on myös lukuisia baareja. Kesän aikana täällä riittää auringonpaistetta ja syksyllä voit nähdä Uuden-Englannin kuuluisat syyslehdet.

Toisinkuin ruutukaavaan rakennettu New York, muistuttaa Boston enemmän eurooppalaisia kaupunkeja. Bostonissa kohtaavat historia ja nykyaika. Historiamuseoiden tilalle ovat tulleet modernit taidekokoelmat ja trendikkäät ravintolat.

Taidetta, jazzia ja pesäpalloa

Bostonia on kutsuttu Amerikan Ateenaksi, sillä täällä on monia yliopistoja, joissa kulttuuri- ja taide-elämä on levittäytynyt pitkälle. Täällä on teattereita, jazzklubeja sekä Museum of Fine Arts, joka on yksi maailman merkittävimpiä taidekokoelmia. Sen taidekokoelma käsittää yhteensä 500 000 taideteosta. Lisäksi Bostonissa on baareja moneen makuun. Voit myös halutessasi vierailla amerikkalaisessa pesäpallopelissä, sillä täällä on muutamia pesäpalloareenoja, kuten Fenway Park ja kaupungin ylpeyden aihe – Red Sox.

Ruokakojut, simpukkakeitto ja Chinatown

Bostonissa monet ateriat sisältävät kalaa ja äyriäisiä, jotka pyydystetään Uuden-Englannin rannikolta. Paikallisia herkkuja ovat hummeri, turska sekä simpukkakeitto. North Endin ja Chinatownin tyypilliset bostonilaiset ruokalajit ovat saaneet vaikutteita sekä italialaisesta että aasialaisesta keittiöstä. Faneuil Hall -kauppahallissa on pieniä ruokapaikkoja ja ruokakojuja – täydellinen paikka lounaalle reissun päällä.

Vallankumouksellinen historia

Bostonin ollessa yksi maan vanhimpia kaupunkeja, on täällä ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Voit aistia historian esimerkiksi kulkemalla läpi Freedom Trailia, noin neljä kilometriä pitkää reittiä, jonka varrella on Bostonin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Täällä on mm. hautausmaa, jonne on haudattu vallankumoukselliset amerikkalaiset Paul Revere ja Samuel Adams. Voit myös kulkea Boston Common puiston kautta, jossa oli aikoinaan karjalaidun ja se on kaupungin todennäköisesti vanhin puisto.

Matkavaihtoehtoja Boston

Suosikkihotellit Boston

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Boston hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Yhdysvallat hotellit