Matkat
Orlando

Hinta alkaen

...

Hotelleja

41

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 277 000

Matkat Orlando

Orlando

Orlando on ainutlaatuinen elämyskaupunki, joka on täynnä teattereita, museoita, ostoskortteleita, teema-, vesi-, seikkailu- ja eläinpuistoja sekä kasvitieteellisiä puutarhoja. Orlandossa on jotain jokaiselle – golfia harrastavista eläkeläisistä lapsiperheisiin.

Mahtavia teemapuistoja

Suuret huvialueet sijaitsevat Orlandon keskustasta etelään, I4-tien tai samansuuntaisen International Driven varrella. Kumpikin tie vie suurimpiin ja parhaimpiin puistoihin. Noin 200 km pitkän alueen pohjoisosassa on Universal ja Sea World ja eteläosassa Disney-alue.

Tunnetuin nähtävyys on tietysti Walt Disney World, joka tarjoaa elämyksiä niin pienille kuin suurillekin uskomattoman laajalla 110 km²:n alueella. Puisto koostuu useasta eri osasta. Epcot-teemapuistossa on esimerkiksi tulevaisuuden maa "Future World" ja muita puiston osia ovat mm. Magic Kingdom, Disney's Hollywood Studios ja Animal Kingdom.

Golfia, koripalloa ja avaruusseikkailuja

Teemapuistojen lisäksi voit tehdä Orlandosta monenlaisia muita retkiä. Voit tehdä päiväretken rannikolle ja pysähtyä uimaan jollekin rannoista tai käydä Kennedy Space Centerissä, mikä on jokaisen avaruudesta kiinnostuneen unelma. Jos pidät koripalloilusta ja haluat nähdä oikein vauhdikkaan koripallo-ottelun, voit viettää illan NBA-joukkue Orlando Magicsin kotiottelussa. Golfin harrastajia varten Orlandon alueella on yli 150 golfkenttää. Kaikesta, mitä Orlandossa voi nähdä ja tehdä tulisi pitkä luettelo...

Joustava matkan kesto

Matkamme Orlandoon toteutetaan reittilennoilla ja niiden ansiosta voimme tarjota joustavan matkan keston. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUI Service Centeriin tekstiviestillä, puhelimitse tai TUI-sovelluksen kautta.

Risteilylle Orlandosta

Orlandon satamasta lähtee useita risteilyjä Karibialle, mistä voit valita mieleisesi. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja näet monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Katso TUIn risteilyt »

Matkavaihtoehtoja Orlando