Matkat
Miami

Hinta alkaen

...

Hotelleja

32

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 454 000

Matkat Miami

Miami

Miami on mielenkiintoinen yhdistelmä karibialaistyylisiä rantoja, amerikkalaista urheilullisuutta, ostoksia ja huvielämää. Designiltaan jukeboxeja muistuttavat rakennukset on maalattu hauskoin värein, roosasta pistaasinvihreään.

Tunnettu South Beachin Art Deco -alue Ocean Drivella on tunnelmaltaan samalla tyylikäs että boheemi. Miami hurmaa täällä myös vastapäätä olevalla palmuin reunustetulla rannallaan, jossa on vesiurheilumahdollisuuksia.

After beach on iltapäivien huvi, jota vietetään ahkerasti South Beachillä. Ja onkin tietysti ikimuistoinen elämys istuskella auringon laskiessa ravintolan terassilla rullaluistelijoita ja katusoittajia katsellessa. Tai nauttia drinkki baarissa uima-altaiden ja palmujen äärellä. Kaiken kaikkiaan Miami tarjoaa runsaasti ihania elämyksiä.

Ostoksia ja julkkisten bongailua

Täällä ei tarvitse huolestua siitä, että ei ehdi lainkaan ostoksille. Useimmat kaupat ovat auki nimittäin iltamyöhään. Ei myöskään ole liioiteltua kutsu Miamia ostosparatiisiksi. Miami tarjoaa lähes loputtomasti merkkiliikkeitä, kenkiä, asusteita ja design-esineitä. Ja mikä mukavinta, parhaimmat ostoskadut sijaitsevat kävelyetäisyydellä rannalta ja hotelleilta.

Ja kun Miami myöhemmin illalla täyttyy neon-valoista, pääset nauttimaan kaupungin iltaelämästä. Tarjolla on niin trendikkäitä baareja kuin ylellisiä yökerhoja, ja kaikkea siltä väliltä.

Risteilylle Miamista

Miamin satamasta lähtee useita risteilyjä Karibialle, mistä voit valita mieleisesi. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja näet monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Katso TUIn risteilyt Karibialla »

Matkavaihtoehtoja Miami