Matkat
Miami

Hinta alkaen

...

Hotelleja

27

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 20 980 000

Matkat Miami

Miami on mielenkiintoinen yhdistelmä karibialaistyylisiä rantoja, amerikkalaista urheilullisuutta, ostoksia ja huvielämää. Designiltaan jukeboxeja muistuttavat rakennukset on maalattu hauskoin värein, roosasta pistaasinvihreään.

Tunnettu South Beachin Art Deco -alue Ocean Drivella on tunnelmaltaan samalla tyylikäs että boheemi. Vastapäätä on palmuin reunustettu ranta vesiurheilumahdollisuuksineen.

After beach on iltapäivien huvi, jota vietetään ahkerasti South Beachillä. Ja onkin tietysti ikimuistoinen elämys istuskella auringon laskiessa ravintolan terassilla rullaluistelijoita ja katusoittajia katsellessa. Tai nauttia drinkki baarissa uima-altaiden ja palmujen äärellä.

Ostoksia ja julkkisten bongailua Täällä ei tarvitse huolestua siitä, että ei ehdi lainkaan ostoksille. Useimmat kaupat ovat auki nimittäin iltamyöhään. Ei myöskään ole liioiteltua kutsu Miamia ostosparatiisiksi. Täällä on lähes loputtomasti merkkiliikkeitä, kenkiä, asusteita ja design-esineitä. Ja mikä mukavinta, parhaimmat ostoskadut sijaitsevat kävelyetäisyydellä rannalta ja hotelleilta.

Ja kun kaupunki myöhemmin illalla täyttyy neon-valoista, pääset nauttimaan kaupungin iltaelämästä. Tarjolla on niin trendikkäitä baareja kuin ylellisiä yökerhoja, ja kaikkea siltä väliltä.

Matkavaihtoehtoja Miami