Matkat
San Francisco

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 864 800

Matkat San Francisco

San Francisco

Lukuisia kukkuloita, maalauksellisia katuja ja näyttäviä merenlahtia, joiden paksu sumu lisää salaperäisyyttä kaupungin siluettiin – näistä näkymistä jokainen varmasti tunnistaa San Franciscon. Kaupunki on tunnettu myös luovuudesta; täällä ovat saaneet alkunsa monet kulttuurin trendeistä teknisiin innovaatioihin ja tärkeisiin kansanliikkeisiin.

San Franciscoon tutustut parhaiten kävellen tai pyöräillen. Kun liikut kaduilla avoimin silmin, voit löytää taidetta ja nähtävyyksiä lähes kaikkialta. Tunnetusta katutaiteesta mielenkiintoisiin museoihin ja upeaan arkkitehtuuriin. Jos jalat väsyvät kaupungin jyrkillä kaduilla kuljeskellessa, tuo pelastuksen kaupungin sujuva joukkoliikenne. Hyppää bussiin, metroon tai johonkin tunnetuista, vanhoista raitiovaunuista, jotka ovat elämys jo itsessään.

Tähtiravintoloita, food truckeja ja lähiruokaa

San Franciscossa on eniten ravintoloita asukasta kohden kaikista USA:n suurkaupungeista, joten makuelämyksiä on aina tarjolla lähellä. Valikoima kattaa kaiken ruokaa maailman kaikista kolkista tarjoavista, useita tähtiä ansainneista huippuravintoloista muodikkaisiin food truckeihin ja ruokatoreihin, joilla tarjoillaan lähituotettua luomuruokaa. Muista maistaa esimerkiksi tacoja ja burritoja jossain Mission Districtin lukuisista hyvistä meksikolaisista ravintoloista. Tai erinomaista sushia Japan Townissa.

Fisherman's Warf ja merileijonia

Golden Gate on yksi maailman tunnetuimmista silloista ja ehdottomasti käynnin arvoinen – mieluusti pyörällä. Vuokraa polkupyörä ja aja sillan yli viehättävään pieneen Sausaliton satamakaupunkiin ja tule lautalla takaisin kun olet valmis. Tai jos haluat pysytellä keskustan tuntumassa, pyöräile Golden Gate Parkiin, joka nimestään huolimatta ei kuitenkaan sijaitse mitenkään erityisen lähellä siltaa. Tai kulje satamalaitureita pitkin huvivenesataman ohi Fisherman's Warfin ja Pier 39:n turistikortteleihin. Alueella on lukuisia katukauppiaita, ruokaa ja aktiviteetteja, mutta tietysti turistihinnoilla. Auringossa loikoilevia merileijonia voit kuitenkin ihailla täysin maksutta.

Maailmankuulu vankila

Alcatrazin vankila on yksi nähtävyyksistä, jota ei kannata jättää väliin. Lumoudu palkitusta kierroksesta, jonka aikana kuulet vankien ja vanginvartijoiden nauhoitettuja tarinoita elämästä vankilassa ja tunnetuimmista pakoyrityksistä. Matkalla vankilasaarelle pääset ihailemaan upeita näkymiä San Franciscon lahdelle, kaupunkiin ja silloille.

Napa, Sonoma ja Silicon Valley

Jos vastoin odotuksia tunnet, että olet nähnyt jo riittävästi San Franciscoa tai muuten vain haluat nähdä muutakin Kaliforniaa, on lähistöllä paljon hienoa ja mielenkiintoisia kohteita. Lahden toisella puolella sijaitsee University of California upeine yliopistoalueineen ja Perkeleyssä on paljon kodikkaita ruokapaikkoja ja kahviloita. Hieman kaupungista etelään sijaitsee alkuperäinen Silicon Valley, jossa useimmilla maailman innovatiivisimmista yrityksistä on pääkonttorinsa. Lähellä sijaitsee myös "wine country", joten voit tehdä päiväretkiä niin Napaan kuin Sonoma Valleyhin.

Matkavaihtoehtoja San Francisco

Suosikkihotellit San Francisco

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen San Francisco hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Yhdysvallat hotellit