Matkat
Los Angeles

Hinta alkaen

...

Hotelleja

8

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 3 976 000

Matkat Los Angeles

Los Angeles

Enkeleiden kaupunki, La la-land ja säihkettä, tätä kaikkea on L.A. Los Angelesin lempinimi tuo usein mieleen kaupungin elokuvateollisuuden sekä sen monet julkisuudenhenkilöt. Täällä on tarjolla Hollywood-elämyksiä, glitteriä ja glamouria.

Los Angeles on Kalifornian suurin ja New Yorkin jälkeen toiseksi suurin kaupunki koko USA:ssa väkiluvultaan. L.A. on myös pinta-alaltaan suuri, ja helpoimmin täällä pääset liikkumaan eri kaupunkien välillä vuokraamalla auton. Hyvien sääolosuhteidenvuoksi Los Angelesiin on otollista matkustaa ympäri vuoden, kaikkein lämpimintä on kuitenkin kesäaikaan.

Hollywood ja Beverly Hills

Maailman tunnetuin kyltti sijaitsee Griffith Parkin laitamalla, mutta parhaiten näet sen Hollywood Bulevardin/Highland Avenuen risteyksestä tai Mullholland Drivelta. The Griffith Observatory on oiva paikka toisenlaisten tähtien bongailuun. Rodeo Drive on tunnettu ostosmahdollisuuksistaan ja Sunset Strip yöelämästään. Beverly Hillsissä ovat vaikuttaneet niin George Clooney, Ingrid Bergman, Madonna kuin myös Kardashianit.

Universal Studiosin, Warner Brothersin ja Walt Disneyn päämajat ovat suosittuja nähtävyyksiä ja niissä järjestetään myös opastettuja kierroksia studioilla ja kuvauskohteissa.

Santa Monica ja Venice Beach

L.A. on ennen kaikkea rannikkokaupunki Tyynellä valtamerellä pitkine ja leveine rantoineen. Venice on tunnettu rantapromenadistaan sekä monenmoisista kulkijoista ja katukaupustelijoista. Santa Monicalla puolestaan on ainutlaatuinen tarjonta ostoksia, ravintoloita ja rentouttava pikkukaupunkimainen tunnelma.

Mikäli ehdit, Los Angelesissa on paljon muutakin koettavaa ja nähtävää. Voit vierailla Pasadenan historiallisessa kaupungissa, tutustua Malibun surffauselämään tai ihailla kaupunkia ympäröiviä kallioita ja vuoria.

Matkavaihtoehtoja Los Angeles