Matkat
Kapkaupunki

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 14 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEtelä-Afrikan randi (ZAR)
  • AikaeroTalvella sama aika kuin Suomessa, kesällä -1
  • PääkaupunkiPretoria
  • KieliEnglanti, afrikaans ja monet paikalliset kielet
  • Väkilukun. 4 524 000

Matkat Kapkaupunki

Kapkaupunki

Pöytävuoren äärellä sijaitseva Kapkaupunki tarjoaa mielenkiintoista historiaa, kauniita rantoja ja vilkkaan keskustan. Käy tutustumassa Nelson Mandelan vankilaselliin Robben Islandilla, ihastele pingviinejä Boulder's Beachillä ja nauti maisemista Signal Hillillä. Täällä elämyksiä riittää!

Tasainen Pöytävuori näkyy kauas, ja toimii hyvänä Kapkaupungin maamerkkinä. Kulje ylös huipulle köysirataa pitkin tai heitä vaelluskengät jalkaan ja lähde patikoimaan. Ympäröivät huiput, Signal Hill, Lion's Head ja Devil's Peak sopivat erinomaisesti patikoimiseen. Minkä tahansa valitsetkin, on tarjolla varmasti upea wow-elämys.

City Bowl

Kapkaupungin keskustaa kutsutaan nimellä City Bowl, kaupunkia ympäröivien vuorenhuippujen muodostaessa alueesta luonnonmukaisen maljan. Täällä sijaitsevat kuvaukselliset alueet kuten Bo-Kaap värikkäine rakennuksineen sekä myrskyisän historian omaava District Six. Suositulla satama-alueella, V&A Waterfrontilla, voit syödä hyvin, tehdä ostoksia tai vain kuljeskella nauttimassa maisemista. Joka kuukauden ensimmäisenä torstaina järjestetään vilkkaat juhlat, jolloin foodtruckit ja livemusiikki valtaavat kadut ja taidegalleriat pitävät ovensa auki myöhään yöhön.

Pingviinejä, viinitiloja ja historiaa

Käy ihastelemassa satoja pingviinejä Boulder's Beachillä ja tutustumassa vehmaisiin viinitiloihin heti kaupungin ulkopuolella. Robben Island, jossa Nelson Mandela oli vangittuna, on monelle yksi Kapkaupungin vierailun kohokohdista. Mandelan entisessä kodissa Sowetossa, Johannesburgin ulkopuolella on myös mahdollista vierailla. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa myös ottaa listalleen Castle of Good Hope – linnoitus 1600-luvulta.

Kapkaupungin Riviera

Atlantic Seaboard on tunnettu Kapkaupungin Rivierana ja ulottuu aina pohjoisen V&A Waterfrontilta alas länsirannikon Hout Baylle asti. Ajomatka pitkin Rivieraa on maisemiltaan kaunis – tie mutkittelee vuorten, meren ja toinen toistaan seuraavien pienten rannikkokylien välissä. Pysähdy vaikka Camps Bayssa, joka on kesäkaudella suosittu lomakohde. Pidä piknikki rannalla, käy surffaamassa tai vietä kahvihetki palmujen reunustamalla bulevardilla.

Safari ja valaiden bongaus

Etelä-Afrikan lomalla on melkeinpä pakko käydä safarilla ja nähdä villieläimiä, kuten leijonia, norsuja ja sarvikuonoja. Länsi-Kapin provinssissa sijaitsee Aquila Game Reserve, jossa hyvällä onnella voit nähdä The Big Fiven. Jos olet kiinnostunut enemmän merielämästä, voit lähteä valassafarille. Etelä-Afrikan länsirannikko on yksi maailman parhaista paikoista kokea merellistä luontoa. Saatat nähdä jättikokoisia ryhävalaita hyppäävän aalloista tai jopa ilmielävän valkohain.

Matkavaihtoehtoja Kapkaupunki