Matkat
Länsi-Kap

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEtelä-Afrikan randi (ZAR)
  • AikaeroTalvella sama aika kuin Suomessa, kesällä -1
  • PääkaupunkiPretoria
  • KieliEnglanti, afrikaans ja monet paikalliset kielet
  • Väkiluku57,7 miljoonaa

Matkat Länsi-Kap

Länsi-Kap

Luonnonkauniissa Länsi-Kapin provinssissa on monia Etelä-Afrikan kohokohtia: Kapkaupunki, Pöytävuori ja viinialue. Tarjolla on seikkailuja ja aktiviteetteja luonnonystäville, eläintenystäville, seikkailijoille ja elämännautiskelijoille.

Länsi-Kapin provinssi sijaitsee Etelä-Afrikan lounaiskulmassa, ja sen rannikot ovat sekä Intian valtameren että Atlantin valtameren puolella. Provinssissa on monia mielenkiintoisia paikkoja kuten Hyväntoivonniemi ja Kapin niemimaa. TUIn lomalla voit asua Kapkaupungissa ja tehdä retkiä Stellenboschin viinialueelle – tai toisinpäin.

Kapkaupunki, viinitilat ja Garden Route

Kapkaupungin maisema on upea, korkeiden vuorten kehystäessä kaupunkia. Parhaat näkymät löydät, kun menet köysirataa ylös kuuluisalle Pöytävuorelle (Table Mountain). Kapkaupungissa on suosittu Waterfrontin satama- alue, joka on täynnä ravintoloita ja kauppoja. Ja ehkä erikoisin kaikesta: Boulders Beachin ranta, joka on täynnä pingviinejä. Aivan kaupungin kupeessa on viinitarhoja, joissa voit maistella korkealaatuisia viinejä. Täältä alkaa myös Garden Route – yksi maailman kauneimmista autoreiteistä, jolla näet dyynejä, reheviä laaksoja ja pieniä rannikkoyhteisöjä, kuten Knysnan osterikaupunki. Vuokraa auto jo ennen matkaa ja suunnittele oma road trippisi.

Safari ja valaiden bongaus

Etelä-Afrikan lomalla on melkeinpä pakko käydä safarilla ja nähdä villieläimiä, kuten leijonia, norsuja ja sarvikuonoja. Länsi-Kapin provinssissa sijaitsee Aquila Game Reserve, jossa hyvällä onnella voit nähdä The Big Fiven. Jos olet kiinnostunut enemmän merielämästä, voit lähteä valassafarille. Etelä-Afrikan länsirannikko on yksi maailman parhaista paikoista kokea merellistä luontoa. Saatat nähdä jättikokoisia ryhävalaita hyppäävän aalloista tai jopa ilmielävän valkohain.

Valitse kohde

Klikkaa linkkejä ja lue lisää Länsi-Kapin provinssin rannoista, kaupungeista, nähtävyyksistä ja parhaista hotelleista.

  • Kapkaupunki – rantoja, ostoksia ja gourmetravintoloita kaupungissa, joka on arvostettu korkealle maailman kauneimmilla paikoilla sijaitsevien suurkaupunkien joukossa.
  • Stellenbosch – Etelä-Afrikan kuuluisin viinialue idyllisen vehreässä maisemassa sekä hienoja golfkenttiä.
  • False Bay – surffaajien paratiisi Atlantin lahdella, tunnin ajomatkan päässä Kapkaupungista.

Matkavaihtoehtoja Länsi-Kap