Matkat
Stellenbosch

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja.
  • Päivällinenn. 14 e.

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEtelä-Afrikan randi (ZAR)
  • AikaeroTalvella sama aika kuin Suomessa, kesällä -1
  • PääkaupunkiPretoria
  • KieliEnglanti, afrikaans ja monet paikalliset kielet
  • Väkiluku57,7 miljoonaa

Matkat Stellenbosch

Stellenbosch

Idyllinen Stellenboschin kaupunki houkuttelee elämännautiskelijoita herkullisilla ruuilla ja hyvillä viineillä. Viinibaarien ja gourmet-ravintoloiden lisäksi alueella on yli 150 viinitilaa. Jos haluat saada vielä enemmän irti lomastasi, on Kapkaupunki nähtävyyksineen vain noin 50 km päässä

Hollantilaisten 1700-luvulla perustama Stellenbosch – lähellä Kapkaupunkia – on yksi maan kauneimmista kaupungeista. Kaupunkikuvaa leimaavat hyvinsäilyneet, eri tyylisuuntia edustavat valkeat rakennukset useiden satojen vuosien takaa. Katuja ja bulevardeja reunustavat kauniisti vanhat tammet. Yliopistokaupungin ravintolaelämä on vilkasta, hyviä ravintoloita on runsaasti. Kaupungissa on helppo liikkua ja tutustuminen nähtävyyksiin onnistuu hyvin kävellen.

Viinitiloja ja kauniita maisemia

Stellenbosch on yksi Etelä-Afrikan tärkeimmistä viinialueista, jolla on yli 150 viinitilaa. Vuokraa auto ja valitse jokin alueen viidestä viinireitistä. Aja omaan tahtiin ja tutustu viinitarhoihin ja ihastele taustalla siintäviä mahtavia vuoria. Voit tehdä päiväretkiä, joilla yhdistät viini-, juusto- ja suklaamaistelut luontoretkiin. Tarjolla on myös opastettuja viinitilakierroksia bussilla tai polkupyörällä. Halukkaat voivat käydä pelaamassa kierroksen golfia tai kokeilla varjoliitoa upeissa maisemissa.

Päiväretki Kapkaupunkiin

Kapkaupunki sijaitsee vain 45 minuutin ajomatkan päässä Stellenboschista. Kaupungissa on runsaasti nähtävää kuten Pöytävuori, Robben Island ja Boulder's Beachin pingviinit. Tee retki omin päin tai osallistu opastetulle retkelle – kuinka haluat. Retki Kapkaupunkiin on ykkösvinkkimme, kun haluat kartuttaa lomakokemuksiasi Etelä-Afrikassa!

Golfia ja patikointia

Jos haluat täydentää lomaasi golfilla, Stellenboschissa on valittavana kolme 18-reikäistä kenttää. Ja hieman kaupungin ulkopuolella on vielä enemmän tarjontaa. Jonkershoekin luonnonsuojelualueella on puolestaan monia mukavia patikointireittejä.

Matkavaihtoehtoja Stellenbosch

Suosikkihotellit Stellenbosch

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Stellenbosch hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Länsi-Kap hotellit