Matkat
Agios Ioannis Peristeron

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 22 e
  • Vesi (1 l)0,95 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAteena
  • KieliKreikka
  • Väkilukun. 30 asukasta

Matkat Agios Ioannis Peristeron

Agios Ioannis Peristeron

Kun etsit rauhallista ja luonnonkaunista ympäristöä, on Agios Ioannis Peristeron täydellinen valinta. Täällä asut meren äärellä vehreiden sypressien ja oliivilehtojen peittämien rinteiden juurella. Samalla olet kuitenkin lähellä saaren suurempia lomakohteita. Täällä voit nauttia All Inclusive -hotellin palveluista useine altaineen, tenniskenttineen ja maksuttomine aurinkotuoleineen rannalla.

Agios Ioannis Peristeron on pieni, viihtyisä ja kaunis kylä. Rehevän ja vehreän rinteen alapuolella on tie, jonka varrella on monia rantoja, muutama hotelli ja tavernoita. Heti kylän yläpuolelta alkaa kiemurteleva vuoristotie läpi oliivilehtojen – vinkkinä, jos haluat lähteä hölkkäämään tietä ylöspäin.

Asu aivan rannalla

All Inclusive -hotellimme Primasol Louis Ionian Sun sijaitsee vehreyden ympäröimänä kukkulan päällä, upean rannan tuntumassa. Noin kilometrin kävelymatkan päässä hotellilta on Agios Ioannis Peristeronin pieni kyläkeskusta tai naapurikylä Tsaki, joka on yhtä rauhallinen.

Mielenkiintoinen lomakohde naapurissa

Kun haluat nähdä vilkkaampaa elämää, pääset vaivattomasti suurempiin lomakohteisiin paikallisbussilla tai taksilla. Viihtyisä Moraitika sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä ja mielenkiintoiseen Korfun kaupunkiin on 16 kilometriä. Korfun kaupungissa voit kävellä vanhan kaupungin kujia pitkin, istahtaa tyylikkäisiin kahviloihin satamassa, tehdä ostoksia ja vierailla nähtävyyksillä kuten venetsialainen linnoitus.

Italialaisia vaikutteita

Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin. Saaren ympäri on kauniita rantoja, länsiosassa pääosin hiekkarantoja ja itäosassa pikkukivirantoja. Voit myös vuokrata auton lomallesi yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme. Lue lisää autonvuokrauksesta

Matkavaihtoehtoja Agios Ioannis Peristeron