Matkat
Agios Ioannis

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 18 e
 • Vesi (1 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAteena
 • KieliKreikka
 • Väkilukun. 300

Matkat Agios Ioannis

Agios Ioannis

Matka Korfun Agios Ioannisiin odottaa koko perhettä – tarjolla on leikkiä, monenlaista touhua ja lopulta vedestä ryppyiset sormet. Täällä asut nimittäin Splash-hotelli Aqualand Resortissa, joka sijaitsee vesipuistossa! Vapaasti käytettävissä ovat kaikki vesipuiston liukumäet ja muut huvit. Ruoka ja juomat hotellissa sisältyvät myös hintaan

Agios Ioannis on hyvin rauhallinen kylä n. 7 km Korfun kaupungista sisämaahan päin. Hotellin maksuttomalla bussikuljetuksella pääset sekä Korfun kaupunkiin että tunnetulle Glifadan rannalle.

Aqualand ja vesiliukumäet

Splash-hotellimme Aqualand Resort sijaitsee upean vesipuiston yhteydessä. Puistossa on uskomattomia vesiliukumäkiä kuten Black Hole, Crazy River sekä suuri aaltoallas ja paljon muuta. Lisäksi puistossa on altaita pienemmille lapsille, merirosvolaiva ja lepoalueita aurinkotuoleineen. Vesipuistosta löytyy myös rauhallisempia huveja kuten Lazy River, jossa kellutaan hiljakseen eteenpäin uimarenkaalla.

All Inclusive

Vesipuiston houkutusten lisäksi ateriat ja juomat itse hotellissa sisältyvät matkan hintaan. Halutessasi välipalaa, jäätelöä tai virkistävän juoman, ovat ne tarjolla hotellialueella ilman lisäkuluja. Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan noutopöydästä, ja tarjolla on usein niin kreikkalaisia erikoisuuksia kuin kansainvälisiä ruokia.

Italialaisia vaikutteita

Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Löydä saaren rannat

Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla tai paikallisbussilla niille pääsee helposti. Vuokra-auton voit varata yhdeksi tai useammaksi päiväksi etukäteen jo ennen matkaa.

Korfun kaupunki

Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Palatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella
 • Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
 • Snorklausta ja grillilounas veneretkellä
 • Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Koe lomallasi enemmän

Voit yhdistää Agios Ioanniksen lomaasi viikon jossain toisessa Korfun saaren lomakohteessa. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi Korfun kaupunki, rauhallinen Agios Georgios pitkine rantoineen tai monipuolinen Gouvia?

Matkavaihtoehtoja Agios Ioannis