All Inclusive Korfu

Tutustu TUIn valikoimaan täyden palvelun All Inclusive -matkoja Korfulle. All Inclusive -matka Korfulle on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat helppoutta. Korfun All Inclusive -matkalla voit keskittyä rentoutumiseen ja lomailuun ilman huolta ravintolalaskuista. Tälle sivulle olemme listanneet kaikki ne Korfun hotellit, joissa on tarjolla huonetyyppejä, joihin All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Korfun All Inclusive -matkalla säästät selvää rahaa. Varaa All Inclusive -matka Korfulle ja nauti lomastasi!

Hotellivinkit

Löydä All Inclusive -matkasi Korfulle

Tälle sivulle on kerätty valikoima All Inclusive -hotelleja Korfulla, jotta voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Jotkut hotellit sisältävät All Inclusiven jo perushintaan, kun taas toisissa hotelleissa voit valita sen lisäpalveluna varatessasi. Tarjoamme vaihtoehtoja joka makuun, mutta kolme erityisen hyvää All Inclusive -hotellia Korfulla, joita asiakkaamme ovat suositelleet, ovat Grecotel Luxme Daphnila Bay perhehotelli Grecotel Costa Botanica ja aikuisten hotelli TUI Blue Atlantica Nissaki Beach.

Mitä Korfun All Inclusiveen sisältyy?

Korfun All Inclusive -matkaan sisältyy lennot, hotelli, kaikki ateriat, juomat sekä usein myös aktiviteetteja ja ohjelmaa hotellilla. Lisätietoja eri hotellien All Inclusive -tarjonnasta löydät kunkin hotellin omalta sivulta. Tällä sivulla näkyvät Korfun All Inclusive -matkojen hinnat ovat kahden hengen matkoja kahden hengen huoneessa. Voit muuttaa matkustajien määrää valikosta tarpeesi mukaan.

Korfun All Inclusive -matkat lapsiperheille

Jos lähdet lasten kanssa All Inclusive -matkalle Korfulle, suosittelemme Grecotel Costa Botanica -perhehotellia, jossa on oma vesipuisto ja leikkipaikka lapsille, sekä aivan hiekkarannalla sijaitsevaa Labranda Sandy Beach Resortia, jossa on vesiliukumäkiä lapsille ja iso leikkipaikka, jossa on tilaa kiipeillä, keinua ja laskea liukumäkeä. Molemmissa hotelleissa on myös kansainvälinen lastenkerho.

Edulliset All Inclusive -matkat Korfulle

All Inclusive -loman ei tarvitse tyhjentää koko matkakassaasi. Jos etsit halpaa All Inclusive -matkaa Korfulle, voit valita pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä. Mikäli etsit edullisia viime hetken Korfun matkoja, tutustu Korfun äkkilähdöt -sivuumme. 

Varaa Korfu – matkat vehreydestä ja kauneudesta tunnetulle saarelle ja nauti lomastasi!