Hotellit Korfu

Tältä sivulta löydät kaikki TUIn hotellit Korfulla. TUIlta löydät parhaat hotellit Korfulla jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Korfulla, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta vai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sinulle sopivan majoituksen Korfulla.

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Korfulla

TUIlla on laaja valikoima hyviä hotelleja Korfulla, mutta kolme erityisen hyvää hotellia, joita asiakkaamme ovat suositelleet ovat Grecotel Corfu Imperial, Domes of Corfu ja aikuisten hotelli TUI Blue Atlantica Grand Mediterraneo Resort.

Parhaat hotellit lapsiperheille Korfulla

Parhaita hotellejamme lapsiperheille Korfulla, on perheystävälliset All-Inclusive -hotellit Grecotel Costa Botanica, jossa on oma vesipuisto ja leikkipaikka lapsille sekä aivan hiekkarannalla sijaitseva Labranda Sandy Beach Resort, jossa on vesiliukumäkiä lapsille ja iso leikkipaikka, jossa on tilaa kiipeillä, keinua ja laskea liukumäkeä. Molemmissa hotelleissa on myös kansainvälinen lastenkerho.

Vesipuistohotellit Korfulla

Lapsiperheiden suosikkeja ovat luonnollisesti myös upeat vesipuistohotellit Korfulla, kuten Grecotel Costa Botanica, jonka vesiliukumäissä sekä suuret että pienet voivat nauttia vauhdin hurmasta. Hotellin vesipuistosta löytyy myös ihana lazy river rauhallisempaa menoa kaipaaville. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Parhaat hotellit aikuisille Korfulla

Jos etsit aikuisten hotellia Korfulla, on TUI Blue For Two -hotelli paras vaihtoehtosi. Näissä lapsivapaissa hotelleissa Korfulla pääset viettämään rauhallista lomaa ja nauttimaan elämän hyvistä hetkistä. Tasokkaiden ravintoloiden lisäksi TUI Blue For Two -hotelleissa on mm. fitness-tunteja ja spa-palveluita. Parhaita hotellejamme aikuisille Korfulla ovat upea viiden tähden TUI Blue Atlantica Grand Mediterraneo Resort sekä All Inclusive -hotelli TUI Blue Atlantica Nissaki Beach.

Edulliset hotellit Korfulla 

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Korfulla, jos haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Halpoja hotelleja Korfulla löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi!

Katso kaikki TUIn hotellit täältä » 

Varaa Korfu - matkat vehreydestä ja kauneudesta tunnetulle saarelle ja nauti lomastasi!