Matkat
Cannes

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 15–20 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tuntia
  • PääkaupunkiPariisi
  • KieliRanska
  • Väkiluku66 990 000

Matkat Cannes

Cannes

Cannesia värittävät luksushotellit ja elokuvapalatsit, ja tunnetulla La Croisette -rantakadulla voit tehdä ostoksia ylellisissä muotiliikkeissä ja nauttia äyriäisaterioita Välimeren kaunista merimaisemaa ihaillen. Kaupunki on tunnettu myös monista festivaaleistaan ja kongresseistaan.

Markkinoita ja ranskalaista arkea

Piipahda Allés de Libertén kukkamarkkinoilla, käy hedelmäostoksilla Marché provençal de La Boccassa tai ostamassa tuoretta kalaa March é Forvillessa. Satamassa voit myös pelata erän petankkia ja nauttia lasillisen pastista. Cannesissa on helppo tulla osaksi paikallista arkea.

Viehättäviä kyliä ja koskematonta luontoa saarilla

Cannesista pääset kätevästi moniin sisämaan paikkoihin, kuten esimerkiksi parfyymikaupunki Grasseen sekä Mouginsin ja Valbonnen viehättäviin kyliin. Liikkuminen sujuu yhtä helposti paikallisbussilla kuin vuokra-autolla. Lähellä ovat myös Rivieran tunnetut, välkehtivät rannikkokaupungit: Nizza, Antibes, Monte Carlo, Menton…

Heti Cannesin ulkopuolella sijaitsee Lérins-saaret ja Ile Sainte Margueriten saari, jolle on noin vartin venematka. Saarella on koskematonta luontoa, merimuseo, suuri akvaario ja mielenkiintoinen 1600-luvun linnoitus.

Viikonloppu Cannesissa

Kun haluat lomailla Cannesissa, lennät Nizzaan reittilennolla. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kysymyksiä voit lähettää lomaasi edeltävien kahden viikon aikana aina kotiinpaluuseen asti. Yhtä joustava on loman pituus – valitse viikonloppumatka tai viikko.

Varaa risteily Cannesiin

TUIlta voit myös varata risteilyn, jolla pääset tutustumaan Cannesiin. Risteily on mukava tapa nähdä maailmaa – useita kohteita yhden ja saman matkan aikana. Risteilyllä värikkääseen ja monien maailmantähtien suosimaan Cannesiin, pääset tekemään niin ostoksia kuin nauttimaan tasokkaasta rantaelämästä. Tutustu kaikkiin TUIn Välimeren risteilyihin »

Matkavaihtoehtoja Cannes