Matkat
Cannes

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

HIntaesimerkit Nizzasta
  • Päivällinenn. 18–24 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tuntia
  • PääkaupunkiPariisi
  • KieliRanska
  • Väkiluku66 990 000

Matkat Cannes

Cannes

Cannesia värittävät luksushotellit ja elokuvapalatsit, ja tunnetulla La Croisette -rantakadulla voit tehdä ostoksia eksklusiivisissa muotiliikkeissä ja nauttia äyriäisaterian Välimeren aavaa maisemaa ihaillen. Kaupunki on tunnettu myös monista festivaaleistaan ja kongresseistaan.

Markkinat ja ranskalaista arkea
Piipahda Allés de Libertén kukkamarkkinoilla ja osta hedelmiä Marché provençal de La Boccasta tai tuoretta kalaa March é Forvillesta. Alhaalla satamassa voit myös pelata erän petankkia ja nauttia lasillisen pastista. Cannesissa pääset helposti kiinni paikalliseen arkeen.

Tuoksuja ja saarielämää
Cannesista pääset kätevästi sisämaan viehättäviin kyliin, esimerkiksi parfyymikaupunki Grasseen ja Mouginsin ja Valbonnen kyliin. Alueille pääset yhtä helposti niin paikallisbussilla kuin vuokra-autolla. Ulottuvillasi ovat myös Rivieran tunnetut, välkehtivät rannikkokaupungit: Nizza, Antibes, Monte Carlo, Menton…

Aivan Cannesin ulkopuolella sijaitsee Lérins saaret ja Ile Sainte Margueriten saarelle on noin 15 minuutin venematka. Saarelta löydät koskematonta luontoa, merimuseon, suuren akvaarion ja mielenkiintoisen linnoituksen 1600-luvulta.

Viikonloppumatka vai viikon loma – sinä päätät!
Kun lomailet Cannesissa, lennät Nizzaan reittilennolla. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kysymyksiä voit lähettää lomaasi edeltävien kahden viikon aikana aina kotiinpaluuseen asti.

Matkavaihtoehtoja Cannes