Hotellit Pariisi

Tältä sivulta löydät kaikki TUIn hotellit Pariisissa. TUIlta löydät parhaat hotellit Pariisissa jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Tutustu alapuolella TUIn majoitusvaihtoehtoihin Pariisissa ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Pariisissa

Joskus voi olla vaikea löytää juuri itselleen parhaiten sopivaa hotellia Pariisissa. Siksi olemme keränneet kaikki hotellimme Pariisissa tälle sivulle. Voit selata ja suodattaa listaa omien tarpeidesi mukaan, kunnes löydät sen parhaan hotellin Pariisissa juuri sinulle. Meillä on hotelleja joka makuun, etsitpä sitten lapsiystävällistä perhehotellia, ylellistä spahotellia tai ylellistä boutique-hotellia.

Parhaat hotellit lapsiperheille Pariisissa

Pariisissa on paljon tekemistä lapsiperheille, ja lasten suosikki on tietysti vierailu Disneylandissä.  Valikoimassamme on useita lapsiystävällisiä hotelleja Pariisissa kuten esimerkiksi lähellä Eiffel-tornia sijaitseva huoneistohotelli Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel, jossa on sisäuima-allas, leikkipaikka lapsille sekä useamman hengen huoneita. Lapsiperheille suosittelemme myös keskustassa sijaitsevaa perheystävällistä George Astotel -hotellia, jossa on pieni leikkinurkkaus lapsille ja osa huoneista on varattavissa useammalle hengelle.

Parhaat hotellit aikuisille Pariisissa

Pariisi tunnetaan rakkauden kaupunkina ja siksi moni pariskunta matkustaakin Pariisiin romanttiselle lomalle. Hyviä hotelleja Pariisissa aikuiseen makuun ovat esimerkiksi Le Bristol Paris, joka on ajatonta luksusta edustava upea keidas Pariisin keskustassa suurine puutarhoineen, sekä hotelli Lancaster, jonka kattoterassilta avautuvat huikeat näkymät Eiffel-tornille. Pariskunnille sopii myös romanttinen ja tyylikäs boutique-hotelli Lyric Opéra Hôtel, jossa on sisäuima-allas, sauna ja kuntoilutilat.

Edulliset hotellit Pariisissa

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Pariisissa, jos haluat viettää kaupunkilomaa pienemmällä budjetilla. Edullista majoitusta Pariisissa tarjoavat esimerkiksi keskustassa sijaitseva Hotel Brady sekä the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris, jonka kattoterassilta avautuvat upeat panoraamanäkymät Pariisin ylle. Jos haluat löytää lisää halpoja hotelleja Pariisissa, voit valita pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Hotellit lähellä Eiffel-tornia  

TUIn valikoimasta löytyy useita hotelleja lähellä Eiffel-tornia, kuten Elyseés Union, Suites & Hôtel Helzear Champs-Elysées, K+K Cayre Saint Germain des Pres sekä huoneistohotelli Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel, jotka kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä Eiffel-tornilta.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi!

Katso kaikki TUIn hotellit täältä » 

Varaa TUIn Pariisi - matkat romantiikan, rakkauden, muodin ja upeiden nähtävyyksien kaupunkiin!