Pariisi lasten kanssa

Tiedot

  • Maa

    Ranska

  • Valuutta

    Euro

  • Aikaero

    -1 tunti

Suunnitteletko matkaa Pariisiin lasten kanssa? Lumoava Pariisi on mitä mainioin matkakohde koko perheen yhteiselle kaupunkilomalle, sillä Pariisissa on paljon hauskaa tekemistä niin isoille kuin pienillekin aina ikonisista nähtävyyksistä kuten Eiffel-tornista viehättäviin kahviloihin Seinen varrella ja ikimuistoisiin seikkailuihin Disneyland Parisissa. Lue lisää siitä, mitä voit tehdä Pariisissa lasten kanssa.

Hotellivinkit

Tutustu Pariisiin lasten kanssa

Koe Pariisi lasten kanssa elämyksellisellä matkalla kaupungin halki! Hyödynnä Pariisin kattavaa joukkoliikenneverkostoa ja koe metropolin ikoniset nähtävyydet! Pariisissa voitte liikkua niin bussilla, raitiovaunulla, metrolla kuin veneelläkin. Valitse vain mieleisesi kulkuneuvo! Kaupungissa on myös useita kauniita puistoja, jonne voitte välillä vetäytyä pitämään rentouttavaa taukoa suurkaupungin hälinästä.

Mitä tehdä Pariisissa lasten kanssa?

Pariisi tarjoaa paljon kivaa tekemistä lasten kanssa! Yksi Pariisin must-elämyksistä on viedä lapset Eiffel-torniin, nousta hissillä ylös ja ihastella kaupungin yli avautuvaa upeaa näkymää! Eiffel-torni on yksi maailman ikonisimmista rakennuksista ja kohoaa jopa 300 metrin korkeuksiin. Toinen hauska aktiviteetti Pariisissa lasten kanssa on veneretki Seinellä, joka tarjoaa aivan uudenlaisen näkökulman kaupunkiin. Pariisin kauniiden siltojen ja rakennusten ihaileminen veneestä käsin on ainutlaatuinen kokemus. Tai miten olisi lapsiperheille suunnattu opastettu kävelykierros Pariisissa, joka sopii kaiken ikäisille lapsille?

Kaksi ehkä yllättävää vinkkiä Pariisiin lasten kanssa ovat Cité des Sciences et de l'Industrie -museo ja Musée de la Magie. Cité des Sciences et de l'Industrie on tiedemuseo interaktiivisilla näyttelyillä, jotka opettavat lapsille tiedettä ja teknologiaa hauskalla ja innostavalla tavalla. Musée de la Magiessa sen sijaan uppoudutaan fantasiaan ja mystiikkaan. Tässä taikuudelle ja illuusioille omistetussa museossa lapset pääsevät voivat katsoman huikeita taikatemppuja!

Entä miten olisi tutustuminen voittamattomiin gallialaisiin Asterixiin ja Obelixiin? Parc Astérixin huvipuisto on saanut inspiraationsa Asterix-sarjakuvasta, ja siellä on hauskaa tekemistä ja esityksiä koko perheelle!

Disneyland Paris

Ja kun puhumme Pariisin huvipuistoista, on tietysti yksi ylitse muiden: Disneyland Paris, joka ei varmaan tarkempaa esittelyä kaipaa! Disneyland Paris jännittävine aktiviteetteineen ja hauskoine paraateineen on jokaisen lapsen ja lapsenmielisen unelma! Lasten silmätt loistavat ilosta nähdessään suosikkihahmojensa heräävän eloon aivan heidän silmiensä edessä aina Tuhkimosta Buzz Lightyeariin ja Mikki Hiireen. Päivä Disneyland Parisissa ei ole pelkästään vuoristoratoja ja karuselleja. Se on elämyksiä ja muistoja, jotka säilyvät läpi elämän..

TUI:lta voit ostaa liput Disneyland Parisiin, halusitpa sitten yhden tai useamman päivän lipun. Tutustu myös artikkeliimme: Disneyland - 6 huvipuistoa ympäri maailman.

Hotelleja lapsiperheille Pariisissa

Meillä on valikoimassamme useita lapsiperheille sopivia hotelleja Pariisissa. Tässä muutama vinkki lapsiystävällisistä hotelleista Pariisissa.

Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel on suuri huoneistohotelli keskeisellä sijainnilla. Sieltä voit kävellä Eiffel-tornille vain 15 minuutissa!

Novotel Paris Centre Bercy sijaitsee Bercyn kaupunginpuiston vieressä ja Seinen varrella. Hotellilla on myös leikkipaikka lapsille.

George Astotel sijaitsee Sacré-Cœurin ja Palais Garnierin välissä Montmartren kuuluisalla alueella Pariisin keskustassa. Hotellin aamiaishuoneessa on pieni leikkinurkka lapsille!

Pariisin alueista esimerkiksi 6. arrondissementissä sijaitseva Saint-Germain-des-Prés, sopii hyvin lapsiperheille. Tämä rento kaupunginosaja täynnä kahviloita, kirjakauppoja ja pieniä putiikkeja. Lisäksi lähistöllä sijaitsee Luxembourgin puisto, jossa lapset voivat käydä leikkimässä ja juoksentelemassa.

Katso kaikki TUIn hotellit Pariisissa täältä »