Romanttinen viikonloppuloma Veronaan tai Venetsiaan

Kun kukat ja suklaa tuntuvat kuluneilta lahjoilta, anna ikimuistoinen yllätys - viikonloppumatka Veronaan tai Venetsiaan.

Italia on yksi maailman romanttisimmista maista. TUI esittelee kaksi kohdettaan: Veronan ja Venetsian.

Verona

Verona on ikivanha kulttuurikaupunki Adige-joen varrella Pohjois-Italiassa. Kaupunki on kuuluisa maailman tunnetuimmasta parista, Romeosta ja Juliasta. Kaupunki on täydellinen kohde viettää ihana viikonloppu kuljeskellen pitkin historiallisia katuja, shoppaillen, nauttien hyvästä ruuasta ja viinistä.

Verona
Verona

Venetsia

Venetsia on taatusti maailman romanttisempia kaupunkeja. Sanotaan, että jos suutelette rakkaasi kanssa alittaessanne Huokausten sillan gondolissa, rakkautenne kestää ikuisesti. Miksipä ette kokeilisi? Venetsia on taatusti viikonloppumatkan arvoinen kohde.

Venetsia
Venetsia

Muita samankaltaisia

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

TUI Blue For Families – paras perhehotellimme

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, jonka mielikuvitus muuttaa uima-altaan jännittäväksi valtamereksi. Ja sinulle, joka arvostat perheen yhteistä aikaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavana esittelemme sinulle TUI Blue For Families -hotellit, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Family Life.
Noora Noora

TUI Blue For Two – kahdenkeskiseen lomaan

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, joka haluat tutustua paremmin matkakohteeseesi ja -kumppaniisi. Ja sinulle, joka haluat hoivata vanhoja ihmissuhteitasi ja luoda uusia. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle tarkemmin TUI Blue For All -hotelleista, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Sensimar.
Noora Noora

TUI Blue For All – lähde kauas ja saavu lähelle

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, joka pyydät kokilta reseptiä ja etsit lähimmän pyörävuokraamon tutustuaksesi matkakohteeseen omatoimisesti. Ja sinulle, joka ylipuhut perheesi kokeilemaan yhteistä aamujoogaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavaksi pääset tutustumaan tarkemmin TUI Blue For All -hotelleihin.
Noora Noora