9.2.2017

Romanttinen viikonloppuloma Veronaan tai Venetsiaan

Kun kukat ja suklaa tuntuvat kuluneilta lahjoilta, anna ikimuistoinen yllätys - viikonloppumatka Veronaan tai Venetsiaan.

Italia on yksi maailman romanttisimmista maista. TUI esittelee kaksi uutuuskohdettaan: Veronan ja Venetsian.

Verona

Verona on ikivanha kulttuurikaupunki Adige-joen varrella Pohjois-Italiassa. Kaupunki on kuuluisa maailman tunnetuimmasta parista, Romeosta ja Juliasta. Kaupunki on täydellinen kohde viettää ihana viikonloppu kuljeskellen pitkin historiallisia katuja, shoppaillen, nauttien hyvästä ruuasta ja viinistä.

Verona
Verona

Venetsia

Venetsia on taatusti maailman romanttisempia kaupunkeja. Sanotaan, että jos suutelette rakkaasi kanssa alittaessanne Huokausten sillan gondolissa, rakkautenne kestää ikuisesti. Miksipä ette kokeilisi? Venetsia on taatusti viikonloppumatkan arvoinen kohde.

Venetsia
Venetsia

Muita samankaltaisia

RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Johanna Johanna 23.9.2019

Viiden tähden lomaeuforiaa: Blue Star Euphoria Resort

Kesällä 2018 Kreetalle avattu Blue Star Euphoria Resort on uniikki ja moderni hotelli, joka heti ensimmäisinä aukiolokuukausinaan onnistui hurmaamaan vieraansa tunnelmallaan ja palveluillaan. Hotellin omistaja Marietta Mathioulaki listasi 5 highlightia, jotka tekevät Euphoria Resortista suorastaan euforisen rentoutumispaikan.
SallaS SallaS 5.2.2019

Matkailutrendit 2019: Tiedätkö mitä ovat plogging ja glamping?

Tänä vuonna matkailija haluaa lomallaan tuntea täydellisen vapauden ja päästää irti niin lompakostaan kuin kellostaankin. Toisaalta, joillekin loman päämäärä on nimenomaan juokseminen kellon kanssa: erilaisiin juoksutapahtumiin osallistumisesta on tullut matkailuilmiö. Mukavuudenhaluisimmat majoittuvat ”juuri minulle” räätälöityyn konseptihotelliin, trenditietoisimmat puolestaan yöpyvät teltassa. Tässä TUIn listaus vuoden 2019 matkailutrendeistä.
SallaS SallaS 16.1.2019

Spa-loma hellii kehoa ja mieltä

Merilevän, ruusunterälehtien ja aloe veran tuoksu leijailee ilmoilla. Moderneissa lomakohteissa eletään vahvaa spa-trendiä!
SallaS SallaS 6.11.2018