Barbados – täydellinen kohde romanttiseen lomaan

27.2.2019
SallaS
Hohtavan valkoiset hiekkarannat, turkoosi vesi ja trooppinen vehreys. Barbadoksella on kaikki, mitä karibialaiselta paratiisisaarelta voi odottaa, ja hieman enemmänkin. Ui kilpikonnien kanssa, vieraile kasvitieteellisissä puutarhoissa ja ihastele maagista auringonlaskua Northpointin kallioilla. Barbadoksella voit viettää todella romanttisen loman rakkaasi kanssa.

Yhteistyössä Barbadoksen matkailutoimiston kanssa

BARBADOS LOGO CMYK-FC

Kuvittele, että heräät Barbadokselta rakkaimpasi kanssa. Karibialainen paratiisisaari avautuu jalkojenne juuressa. Ei mitään pakollista tehtävää, voitte vain olla kahden – juuri niin kuin lomalla kuuluukin.

Saarella on paljon tarjottavaa haluatpa sitten vain rentoutua, tai viettää aktiivista lomaa. Alla muutamia vinkkejä, joilla saat kaiken ihanan irti romanttisesta lomastasi.

Barbadoksen rannat

Barbadoksen rannat ovat fantastisia. Ja mikä parasta, yhtäkään rannoista ei ole rajattu yksityiskäyttöön, vaan ne ovat kaikki avoinna kaikille. Pakatkaa piknik-kori täyteen herkkuja ja viettäkää viihtyisä lounashetki rannalla.

Bottom Bayn hiekkaranta.
Bottom Bayn ranta sijaitsee Barbadoksen itärannikolla.

Vieraile kauniissa puutarhoissa

Barbadoksella on upeaa luontoa ja lisäksi siellä on useita kauniita puutarhoja, joissa voi vierailla. Adromeda Botanical Gardens sijaitsee itärannikolla ja se on täynnä trooppisia kasveja. Orkideat, bouganvilleat ja heliconiat ovat vain muutamia esimerkkejä ihanista kukista, joita voit nähdä täällä. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös kolibreja! Puutarhasta löytyy myös kahvila, josta saa juomia ja pientä purtavaa.

Keskellä saarta, Barbadoksen sademetsien ympäröimänä, sijaitsee Hunte’s Garden. Rehevässä puutarhassa voit käyskennellä vehreiden kasvien keskellä tai vain istua puistonpenkillä ja nauttia tunnelmasta. Vaella puutarhan aurinkoisessa osassa ja sukella välillä tiheään viidakkoon, jonne auringon säteet eivät pääse. Taustalla soiva klassinen musiikki saa tuntemaan kuin kävelisit keskellä satua.

Kukkien väriloistoa Hunte's Gardenissa.
Hunte's Garden on tutustumisen arvoinen!

Koe elämää merellä ja pinnan alla

Snorklaus on melkein pakollista Barbadoksella. Snorklausmahdollisuudet korallien ja värikkäiden trooppisten kalojen keskellä ovat erinomaiset. Varaa katamaraaniretki Folkestone Marine Parkin koralliriutalle ja snorklaa merikilpikonnien keskellä. Carlisle Bayssa on mahdollisuus sukeltaa laivahylyn luona.

Ehkäpä teillä on jotain erityistä juhlimisen aihetta, kuten hääpäivä. Tai haluat muuten vain tehdä vaikutuksen rakkaimpaasi. Joka tapauksessa, kun haluatte todellista luksusta, vuokratkaa yksityitkatamaraani kokilla ja kapteenilla koko viikonlopuksi ja purjehtikaa pitkin turkoosia rannikkoa.

Pinnan alla voi nähdä kilpikonnia ja värikkäitä kaloja.
Folkestone Marine Parkissa voit snorklata merikilpikonnien kanssa.

Romanttisia illallisia Barbadoksella

Hyvää ruokaa ja erinomaisia ravintoloita on tarjolla runsaasti – kaikissa hintaluokissa, yksinkertaisesta ylelliseen. Barbadoksen keittiön pääraaka-aine on kala. Toisin sanottuna saari on todellinen paratiisi heille, jotka pitävät kalaruoista ja merenelävistä.
Barbadokselta on helppoa löytää ravintoloita, joista on upea näköala. Monet ravintoloista sijaitsevat romanttisesti aivan meren rannalla.

Yksi tutustumisen arvoisista ylellisemmistä vaihtoehdoista on ravintola The Cliff. Ravintola tarjoaa todellisen ruokaelämyksen, palvelu on ensiluokkaista ja ilmapiiri romanttinen. Sijainti aivan meren rannalla ja kaunis tunnelmavalaistus iltaisin eivät tuota pettymystä. Pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mikäi haluaa pöydän parhaalta paikalta.

The Cliff -ravintola sijaitsee aivan meren rannalla. Illalla ravintola on kauniisti tunnelmavalaistu.
The Cliff -ravintolan sijainti on lyömätön.

Barbados on paratiisi pariskunnille, jotka kaipaavat romanttista lomaa. Täällä lomaillessa parisuhde puhkeaa kukkaan ja hyvin todennäköisesti löydätte myös yhteisen uuden rakkauden – rakkauden Barbadokseen.

Auringonlasku muttaa rannan kullanväriseksi.
Auringon laskiessa on aika lähteä romanttiselle iltakävelylle.

Haluatko tietää enemmän? Lue lisää Barbados-elämyksiä: 5 syytä matkustaa Barbadokselle.

Täältä löydät TUIn matkat Barbadokselle.

Muita samankaltaisia

Bulgarian parhaat rannat – 8 vinkkiä

Loma Bulgariassa tarkoittaa halpoja hintoja ja hienoja rantoja. Emmekä puhu nyt pelkästään Sunny Beachista. Myös vaikkapa Duni, Nessebar ja Golden Sands ovat kaikki mukavia lomakohteita ja jokaisella niistä on omalla tavallaan viehättävät rannat. Vinkkaamme nyt 8 erilaista rantaa jokaiseen makuun.
SallaS SallaS 22.5.2019

Etsinnässä romanttinen hotelli? Katso 6 vinkkiä lemmenlomalle

Suunnitteletko kumppanisi kanssa romanttista viikonloppumatkaa Eurooppaan? Hotellivalinnalla on lemmenlomalla suuri merkitys ja siihen kannattaa panostaa. Tässä kuusi romanttista hotellia, jotka tarjoavat tyylikkään ja tunnelmallisen kuhertelupaikan rakastavaisille.
SallaS SallaS 2.5.2019

Treeniloma Rodoksella - hiihtäjä Kerttu Niskasen vinkit

Hiihtäjä Kerttu Niskaselle kertyy talvisin paljon reissupäiviä, kun hän kiertää hiihtokisoja ympäri maailmaa. Pari kertaa vuodessa Kerttu kuitenkin jättää sukset kotiin ja lähtee lomamatkalle – mutta ei ammattiurheilija silloinkaan pelkästään rantatuolissa makoile. Lue Kertun treenilomasta Rodokselle ja nappaa kuntoiluvinkit omallekin lomalle.
SallaS SallaS 26.3.2019

7 huimaa aktiviteettia, jotka voit kokea risteilyllä

Modernia risteilyalusta kuvaillaan usein ”kelluvaksi lomakeskukseksi”. Se saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta todellisuus on jopa jotain vielä enemmän. Erityisesti jos katsomme mitä kaikkea laivalla voi tehdä. Listaamme seitsemän aktiviteettia ja elämystä, joita et todennäköisesti osaa edes odottaa kokevasi risteilyaluksella.
SallaS SallaS 26.2.2019