18.5.2017

Häämatkakohteet - Kolmen hintaluokan vinkit

Häämatka on monille se elämän tärkein matka, johon halutaan panostaa. Mutta minne lähteä, jos vaikka budjetti on kulunut jo juhlajärjestelyihin? Tutustu häämatkakohdevinkkeihimme - kolmessa hintaluokassa.

Luksusta - viiden tähden Malediivit

Matkakohde:
Malediivit on takuuvarma häämatkakohde. Tätä lähemmäs maanpäällistä paratiisia ei voi päästä. Jokaisella hotellilla on oma pieni saarensa, joilla on liidunvalkeita rantoja, huojuvia kookospalmuja ja turkoosinsinisiä koralliriuttojen reunustamia laguuneja. Lämpimässä merivedessä on ihana tutustua vedenalaiseen maailmaan.

Romanttisinta:
Lähteä iltakävelylle pitkälle hiekkarannalle paljain jaloin, kun kuu on juuri nousemassa.

Hotellisuositus:
Centara Grand Island Resort TTTTT. All Inclusive sisältyy hintaan ja siihen kuuluu sekä buffet- että kolme à la carte -ravintolaa. Infinity-allas, kuntosali, thai spa, sukelluskeskus ja purjeveneiden ja kajakkien vuokrausta.

Keskitaso - Taormina Sisiliassa

Matkakohde:
Taorminan pikkukaupunki on viehättävä häämatkakohde meren rannalla kallionrinteessä. Kahden antiikin aikaisten kaupunginporttien välissä voi ihailla toreja, renesassipalatseja, ylellisiä muotiliikeitä, jäätelöbaareja, gallerioita ja romanttisia ravintoloita pikkukujilla. Köysiradalla pääsee viidessä minuutissa alhaalla oleville rannoille ja Isola Bellan saarelle. Lue lisää Taorminasta.

Romanttisinta:
Piazza IX Aprilen aukio, josta on panoraamanäkymä merelle. Tai antiikin ajoilta oleva teatteri, jossa järjestetään usein konsertteja auringonlaskun aikaan,

Hotellisuositus:
Villa Belvedere TTTT on perheen omistama hotelli sitruuna- ja appelsiinipuiden siimeksessä, ihanalla Naxoksenlahdelle avautuvalla merinäköalalla. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Taorminan pääkadulta. Klassinen sisustus ja asiakasarvio 9,6/10.

Edullinen - Kolme päivää Krakovassa

Matkakohde:
Krakova on tunnelmallinen Euroopan sydämessä sijaitseva kulttuurikaupunki. Linnoja, kirkkoja, näkötorneja, kivettyjä katuja, hevosvaunuja ja kirpputoreja. Hyviä ravintoloita, jotka tarjovat keskieurooppalaisia erikoisuuksia kuten paahdettua ankanrintaa ja omenastruudelia. Monet vanhankaupungin rakennuksista on keskiajalta, jolloin Krakova oli vielä Puolan pääkaupunki.

Romanttisinta:
Wisła-joen yli kulkeva Kładka Bernatkan silta.

Hotellisuositus:
Queen Boutique Hotel TTTT, joka on tunnelmallinen pieni hotelli keskellä Vanhaakaupunkia. Ravintola rustiikkisessa kellariholvissa. Kävelymatkan päässä Wawelin linnasta.

Muita samankaltaisia

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Parhaat aikuishotellit Thaimaassa

Rannat, kaupungit ja herkulliset ruokaelämykset ovat houkutelleen aikuisia, ystäviä ja pariskuntia Thaimaahan jo vuosikymmenien ajan. Thaimaa tunnetaan eksoottisena ja edullisena matkakohteena, johon moni suuntaa esimerkiksi romanttiselle lomalle tai häämatkalle.
Johanna Johanna 23.6.2019

Pakkauslista vaellukselle

Pakkauslista vaellukselle vaihtelee sen mukaan oletko menossa vaeltamaan Alpeille, kotimaan metsiin tai vaikkapa Cinque Terren rannikolle. Myös matkaseura ja matka-aika vaikuttavat tietysti: oletko lähdössä lasten kanssa vai ilman, päivän, kahden vai koko viikon vaellukselle? Tässä muutamia pakkausvinkkejä sujuvalle vaellusmatkalle.
SallaS SallaS 29.5.2019

Etsinnässä romanttinen hotelli? Katso 6 vinkkiä lemmenlomalle

Suunnitteletko kumppanisi kanssa romanttista viikonloppumatkaa Eurooppaan? Hotellivalinnalla on lemmenlomalla suuri merkitys ja siihen kannattaa panostaa. Tässä kuusi romanttista hotellia, jotka tarjoavat tyylikkään ja tunnelmallisen kuhertelupaikan rakastavaisille.
SallaS SallaS 2.5.2019