Häämatkakohteet - Kolmen hintaluokan vinkit

18.5.2017
Johanna
Häämatka on monille se elämän tärkein matka, johon halutaan panostaa. Mutta minne lähteä, jos vaikka budjetti on kulunut jo juhlajärjestelyihin? Tutustu häämatkakohdevinkkeihimme - kolmessa hintaluokassa.

Luksusta - viiden tähden Malediivit

Matkakohde:
Malediivit on takuuvarma häämatkakohde. Tätä lähemmäs maanpäällistä paratiisia ei voi päästä. Jokaisella hotellilla on oma pieni saarensa, joilla on liidunvalkeita rantoja, huojuvia kookospalmuja ja turkoosinsinisiä koralliriuttojen reunustamia laguuneja. Lämpimässä merivedessä on ihana tutustua vedenalaiseen maailmaan.

Romanttisinta:
Lähteä iltakävelylle pitkälle hiekkarannalle paljain jaloin, kun kuu on juuri nousemassa.

Hotellisuositus:
Centara Grand Island Resort TTTTT. All Inclusive sisältyy hintaan ja siihen kuuluu sekä buffet- että kolme à la carte -ravintolaa. Infinity-allas, kuntosali, thai spa, sukelluskeskus ja purjeveneiden ja kajakkien vuokrausta.

Keskitaso - Taormina Sisiliassa

Matkakohde:
Taorminan pikkukaupunki on viehättävä häämatkakohde meren rannalla kallionrinteessä. Kahden antiikin aikaisten kaupunginporttien välissä voi ihailla toreja, renesassipalatseja, ylellisiä muotiliikeitä, jäätelöbaareja, gallerioita ja romanttisia ravintoloita pikkukujilla. Köysiradalla pääsee viidessä minuutissa alhaalla oleville rannoille ja Isola Bellan saarelle. Lue lisää Taorminasta.

Romanttisinta:
Piazza IX Aprilen aukio, josta on panoraamanäkymä merelle. Tai antiikin ajoilta oleva teatteri, jossa järjestetään usein konsertteja auringonlaskun aikaan,

Hotellisuositus:
Villa Belvedere TTTT on perheen omistama hotelli sitruuna- ja appelsiinipuiden siimeksessä, ihanalla Naxoksenlahdelle avautuvalla merinäköalalla. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Taorminan pääkadulta. Klassinen sisustus ja asiakasarvio 9,6/10.

Edullinen - Kolme päivää Krakovassa

Matkakohde:
Krakova on tunnelmallinen Euroopan sydämessä sijaitseva kulttuurikaupunki. Linnoja, kirkkoja, näkötorneja, kivettyjä katuja, hevosvaunuja ja kirpputoreja. Hyviä ravintoloita, jotka tarjovat keskieurooppalaisia erikoisuuksia kuten paahdettua ankanrintaa ja omenastruudelia. Monet vanhankaupungin rakennuksista on keskiajalta, jolloin Krakova oli vielä Puolan pääkaupunki.

Romanttisinta:
Wisła-joen yli kulkeva Kładka Bernatkan silta.

Hotellisuositus:
Queen Boutique Hotel TTTT, joka on tunnelmallinen pieni hotelli keskellä Vanhaakaupunkia. Ravintola rustiikkisessa kellariholvissa. Kävelymatkan päässä Wawelin linnasta.

Muita samankaltaisia

Mikä on boutique-hotelli? Katso 5 tyylikästä hotellivinkkiä

Boutique-hotelleja kuvataan usein seuraavasti: Pieni, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jossa on persoonallinen tunnelma ja uniikki ilmapiiri. Näiden hotellien tavoitteena on tarjota asiakkailleen ainutlaatuinen elämys, jossa design, palvelu ja ruoka ovat aivan erityisessä roolissa. Seuraavat viisi boutique-hotellia ovat jo itsessään hyvä syy lähteä matkalle.
SallaS SallaS 17.4.2019

Treeniloma Rodoksella - hiihtäjä Kerttu Niskasen vinkit

Hiihtäjä Kerttu Niskaselle kertyy talvisin paljon reissupäiviä, kun hän kiertää hiihtokisoja ympäri maailmaa. Pari kertaa vuodessa Kerttu kuitenkin jättää sukset kotiin ja lähtee lomamatkalle – mutta ei ammattiurheilija silloinkaan pelkästään rantatuolissa makoile. Lue Kertun treenilomasta Rodokselle ja nappaa kuntoiluvinkit omallekin lomalle.
SallaS SallaS 26.3.2019

Barbados – täydellinen kohde romanttiseen lomaan

Hohtavan valkoiset hiekkarannat, turkoosi vesi ja trooppinen vehreys. Barbadoksella on kaikki, mitä karibialaiselta paratiisisaarelta voi odottaa, ja hieman enemmänkin. Ui kilpikonnien kanssa, vieraile kasvitieteellisissä puutarhoissa ja ihastele maagista auringonlaskua Northpointin kallioilla. Barbadoksella voit viettää todella romanttisen loman rakkaasi kanssa.
SallaS SallaS 27.2.2019

Viiden tähden lomaeuforiaa: Blue Star Euphoria Resort

Kesällä 2018 Kreetalle avattu Blue Star Euphoria Resort on uniikki ja moderni hotelli, joka heti ensimmäisinä aukiolokuukausinaan onnistui hurmaamaan vieraansa tunnelmallaan ja palveluillaan. Hotellin omistaja Marietta Mathioulaki listasi 5 highlightia, jotka tekevät Euphoria Resortista suorastaan euforisen rentoutumispaikan.
SallaS SallaS 5.2.2019