Häämatkakohteet - Kolmen hintaluokan vinkit

Häämatka on monille se elämän tärkein matka, johon halutaan panostaa. Mutta minne lähteä, jos vaikka budjetti on kulunut jo juhlajärjestelyihin? Tutustu häämatkakohdevinkkeihimme - kolmessa hintaluokassa.

Luksusta - viiden tähden Malediivit

Matkakohde:
Malediivit on takuuvarma häämatkakohde. Tätä lähemmäs maanpäällistä paratiisia ei voi päästä. Jokaisella hotellilla on oma pieni saarensa, joilla on liidunvalkeita rantoja, huojuvia kookospalmuja ja turkoosinsinisiä koralliriuttojen reunustamia laguuneja. Lämpimässä merivedessä on ihana tutustua vedenalaiseen maailmaan.

Romanttisinta:
Lähteä iltakävelylle pitkälle hiekkarannalle paljain jaloin, kun kuu on juuri nousemassa.

Hotellisuositus:
Centara Grand Island Resort TTTTT. All Inclusive sisältyy hintaan ja siihen kuuluu sekä buffet- että kolme à la carte -ravintolaa. Infinity-allas, kuntosali, thai spa, sukelluskeskus ja purjeveneiden ja kajakkien vuokrausta.

Keskitaso - Taormina Sisiliassa

Matkakohde:
Taorminan pikkukaupunki on viehättävä häämatkakohde meren rannalla kallionrinteessä. Kahden antiikin aikaisten kaupunginporttien välissä voi ihailla toreja, renesassipalatseja, ylellisiä muotiliikeitä, jäätelöbaareja, gallerioita ja romanttisia ravintoloita pikkukujilla. Köysiradalla pääsee viidessä minuutissa alhaalla oleville rannoille ja Isola Bellan saarelle. Lue lisää Taorminasta.

Romanttisinta:
Piazza IX Aprilen aukio, josta on panoraamanäkymä merelle. Tai antiikin ajoilta oleva teatteri, jossa järjestetään usein konsertteja auringonlaskun aikaan,

Hotellisuositus:
Villa Belvedere TTTT on perheen omistama hotelli sitruuna- ja appelsiinipuiden siimeksessä, ihanalla Naxoksenlahdelle avautuvalla merinäköalalla. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Taorminan pääkadulta. Klassinen sisustus ja asiakasarvio 9,6/10.

Edullinen - Kolme päivää Krakovassa

Matkakohde:
Krakova on tunnelmallinen Euroopan sydämessä sijaitseva kulttuurikaupunki. Linnoja, kirkkoja, näkötorneja, kivettyjä katuja, hevosvaunuja ja kirpputoreja. Hyviä ravintoloita, jotka tarjovat keskieurooppalaisia erikoisuuksia kuten paahdettua ankanrintaa ja omenastruudelia. Monet vanhankaupungin rakennuksista on keskiajalta, jolloin Krakova oli vielä Puolan pääkaupunki.

Romanttisinta:
Wisła-joen yli kulkeva Kładka Bernatkan silta.

Hotellisuositus:
Queen Boutique Hotel TTTT, joka on tunnelmallinen pieni hotelli keskellä Vanhaakaupunkia. Ravintola rustiikkisessa kellariholvissa. Kävelymatkan päässä Wawelin linnasta.