Matkat
Puola

Hinta alkaen

...

Hotelleja

13

Hintataso

Hintaesimerkit Varsovasta
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaPuolan zloty (PLN)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiVarsova
  • KieliPuola
  • Väkiluku37 950 000

Matkat Puola

Puola

Puola on maa, joka on pitkään kuulunut Euroopan tärkeisiin historiallisiin keskuksiin, mutta jäänyt myös usein suurempien naapuriensa varjoon. Nykyisin Puolasta on tullut erittäin suosittu viikonloppumatkojen kohde.

Maassa on useita vilkkaita kaupunkeja ja viihtyisiä rantakohteita, mutta myös suuria metsäalueita ja upeaa vuoristomaisemaa. Puola sopii sinulle, joka lomallasi haluat käydä ravintoloissa ja ostoksilla tai olet kiinnostunut kulttuurihistoriallisista nähtävyyksistä!

Kulturelli Krakova

TUIlta voit varata Krakovan loman reittilennolla ja matkan pituuden voit silloin valita joustavasti. Viehättävässä Krakovan yliopistokaupungissa on paljon kaunista arkkitehtuuria, josta voit nauttia kuljeskellessasi kaupungin nähtävyyksiltä toiselle. Krakovassa on myös trendikkäitä kahviloita ja ravintoloita, joista saat perinteistä puolalaista ruokaa. Krakova on viihtyisä kaupunki, johon voit tutustua helposti niin kävellen kuin pyörällä.

Varsova, Gdansk ja Sopot

Krakovan lisäksi voit vierailla myös viehättävissä pikkukaupungeissa, kuten Gdansk ja Sopot, sekä nykyaikaisissa suurkaupungeissa kuten Varsova. Pääkaupunki, kuten Krakovakin, tarjoaa paljon nähtävyyksiä, kulttuuria ja hyvää ruokaa. Gdanskissa toisesta maailmansodasta kiinnostuneet voivat käydä vaikuttavassa Toisen maailmansodan museossa. Sopot puolestaan on täydellinen kohde sekä rantaloman viettoon että rentoutumiseen, koska se on yksi Euroopan vanhimmista rantaloma- ja kylpyläkohteista.

Herkkuja isoäidin keittiöstä

Puolassa arvostetaan paljon maan ruokaperinteitä. Pian huomaat, että puolalainen ruoka on muutakin kuin hapankaalia ja vodkaa. Ruoka voi olla yksinkertaista, mutta maukasta. Lisäksi puolalaiset pitävät myös makeasta - kaikesta jäätelöstä ja leivonnaisista täytettyihin pannukakkuihin ja kakkuihin.

Aarniometsiä ja biisoneita

Kaupunkien ulkopuolella on upeita maisemia, joista osa on suurelta osin edelleen koskematonta. Białowieża-metsä on maaginen aarniometsä, jossa voit osallistua safarille nähdäksesi euroopanbiisoneita eli visenttejä, jotka vaeltavat vapaasti sammalpeitteisten puiden keskellä. Aivan Krakovan ulkopuolella on suosittu Zakopanen hiihtokeskus, kun taas maan koillisosassa on järviä ja jokia, jotka sopivat täydellisesti melontaan.

Hotellit Varsovassa

TUIlta voit varata hotellin Varsovasta Voit tietysti myös varata lentoja, vuokra-autoja ja elämyksiä kauttamme mukavaan lomaan.

Matkavaihtoehtoja Puola