Matkat
Verona

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hintaesimerkit Giardini-Naxosista
  • Pizzan. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkiluku60 600 000

Matkat Verona

Verona

Vehmaalla tasankoalueella, aivan Alppien eteläpuolella, sijaitsee yksi Italian kauneimmista ja monipuolisimmista kaupungeista. Verona oli tärkeä kaupunki jo kaksi tuhatta vuotta sitten, jolloin itse Julius Caesar lomaili täällä.

Oopperaa roomalaisella areenalla

Samaan aikaan rakennettiin roomalainen areena, jossa oli tilaa 20 000 katsojalle. Se on edelleen koskemattomana paikallaan kaupungin keskustassa, ja sen sanotaankin olevan maailman parhaiten säilynein amfiteatteri. Joka kesä, oopperakauden aikana kesäkuun lopusta elokuun loppuun, areenalla järjestetään oopperaesityksiä lämpiminä kesäiltoina. Oopperailta Arena di Veronalla on todellinen elämys ja jokaisen oopperan ystävän must-juttu!

Romeo ja Julia

Shakespearen kuolematon rakkaustarina nuoresta, kielletystä rakkaudesta syntyi 1500-luvun Veronassa. Joka vuosi tuhannet rakastuneet parit ja muutkin matkailijat vierailevat Julian talolla, jonka parveke muistetaan yhtenä teatterimaailman romanttisimmista näyttämöistä. Se, että Julian parveke rakennettiin kauan sen jälkeen kun William Shakespeare rakkaustarinan kirjoitti, ei ole olennaista...

Ostoksia ja kulttuurihistoriaa

Elämä Piazza delle Erbellä on värikästä lukuisine markkinakojuineen ja houkuttelevine kahviloineen. Täältä on myynnissä kaikkea italialaisesta muodista paikallisiin kulinaarisiin herkkuihin. Adige-joki virtaa kuin suuri mutkikas S-kirjain läpi kaupungin, ohi mahtavan katedraalin ja 1300-luvun Castelvecchio-linnan.

Gardajärvi ja Valpolicella

Adige-joki on yksi Italian pisimmistä joista, Alpeilta Adrianmereen. Jos seuraat kiemurtelevaa jokea Veronasta pohjoiseen, tulet luonnonkauniille alueelle Gardajärven itäpuolelle. Kapea ja pitkänomainen järvi on suosittu retkikohde, sen rannoilla on useita viehättäviä pikkukaupunkeja taustallaan upeat lumihuippuiset Alpit. Rannikolle ja Venetsiaan on matkaa noin 100 kilometriä.

Viininystäville alueella on paljonkin nähtävää, Veronan ympärillä on nimittäin paljon tiloja, joilla voi käydä maistelemassa viinejä. Muun muassa tunnetut viinialueet Bardolino, Valpolicella ja Soave sijaitsevat täällä.

Varaa matka Veronaan TUIlta

Veronaan lennetään reittilennolla, mikä tarkoittaa sinulle vapaasti valittavaa matkan pituutta. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Sekä ennen matkaa että sen aikana.

Matkavaihtoehtoja Verona

Suosikkihotellit Verona

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Verona hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Italia hotellit