Etsitkö unelmiesi lomakohdetta Euroopassa? TUIn lomavalikoimassa on laaja tarjonta Euroopan matkakohteita. Varaa matka TUIlta ja koe Euroopan matkakohteet keväällä tai muuna ajankohtana. Tutustu valikoimaan ja löydä sopivat lapsiperheen lomakohteet Euroopassa tai Euroopan lomakohteet aikuisille. Katso myös äkkilähdöt Eurooppaan ja lennähdä pikaisesti uusiin maisemiin.

Tutustu Euroopan lomakohteisiimme ja varaa lomasi nyt!

Euroopan rantalomakohteet

Kreeta

Kreeta tarjoaa rantoja, viehättäviä vuoristokyliä ja antiikin kulttuuria. Valinnanvaraa on kiireettömistä rantalomakohteista värikkäisiin kaupunkikohteisiin.

Alk.

Rodos

Lomasaari vehreine vuorineen, pitkine rantoineen ja antiikin raunioineen tarjoaa myös trendikästä kaupunkielämää. Rodos on aurinkovarma ja monipuolinen lomakohde!

Alk.

Kroatia

TUIn viehättävä Kroatia on vain noin kolmen tunnin lentomatkan päässä. Täällä sinua odottavat useat lomakohteet Makarskan Rivieralla ja saarilla upeine hotelleineen.

Alk.

Kypros

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja puhtaine turkoosine merineen yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista. Matkusta kauttamme ja valitse sinulle sopivin saaren parhaista lomakohteista.

Alk.

Sisilia

Sisilia on Välimeren suurin saari ja se houkuttelee hiekkarannoilla, historialla ja italialaisella ruoalla. Kuusi rantalomakohdetta ja huolella poimittuja hotelleja.

Alk.

Menorca

Menorca on vehreä ja pieni saari, jossa on satoja kauniita poukamia. Hyvät snorklausmahdollisuudet, vaellusreittejä, kalaravintoloita ja viehättäviä pikkukaupunkeja.

Alk.

Bulgaria

Bulgaria valikoimassamme tarjoaa edullisia pikkuhotelleja kuin All Inclusive- ja Blue Star -hotelleja perheaktiviteetteineen sekä paljon muuta.

Alk.

Mallorca

Mallorca on yksi Välimeren rakastetuimmista lomasaarista, jonka valtteja ovat hienot rannat, pikkuiset uimapoukamat, viehättävät kylät, runsas ostostarjonta, vilkas iltaelämä, viihtyisä Palman kaupunki ja raikkaat hotellit moneen makuun.

Alk.

Sardinia

Sardinia houkuttelee upeilla rannoillaan, viehättävillä pikkukaupungeillaan ja vehreillä vuoristoillaan sekä oliivilehdoillaan. Saarella vallitsee aito, italialainen tunnelma.

Alk.

Algarven rannikko

Algarve on kokonainen provinssi, mutta myös Portugalin suosituin aurinkorannikko. Algarvessa on kaikkea vilkkaista lomakohteista ja upeista rannoista kulttuurikaupunkeihin ja romanttisiin hiekkakivikallioihin.

Alk.

Costa del Sol

Costa del Sol is still going strong! Lomakohde sinulle, joka haluat lomallasi nauttia auringosta, uida, pelata golfia, purjelautailla, seurustella ystävien kanssa ja syödä hyvin.

Alk.

Malta

Maltan loma tarjoaa ritarilinnoja, sukellusta, rantoja ja sykkivää yöelämää. Täydellinen lomakohde viikon tai viikonlopun viettoon.

Alk.

Euroopan kaupunkikohteet

Rooma

Matkusta Roomaan ja tutustu yhteen maailman romanttisimmista kaupungeista. Viivähdä viikonloppu tai koko viikko, asu vaatimattomasti tai ylellisesti.

Alk.

Pariisi

Pariisissa on tarjolla viimeistä muotia, taidetta, keskiaikaisia kirkkoja ja katakombeja. Puhumattakaan ruuasta...

Madrid

Madrid on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista kaupungeista! Los madrileños elävät hetkessä, taiteesta ja kulttuurista, jalkapallosta sekä tapaksista ja myöhäisistä illoista nauttien.

Alk.

Lontoo

Lontoo sytyttää yhä uudelleen – tarjolla on aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Huolimatta siitä oletko lapsi vai aikuinen, ensikertalainen vai jo vakiovieras.

Praha

Praha on yksi Euroopan suosituimmista suurkaupungeista. Täydellinen kaupunki syys- tai talviviikonlopun viettoon tai koko lomaviikoksi keväällä ja kesällä – Prahalla on paljon tarjottavanaan!

Alk.

Dublin

Matkamme Dubliniin vievät sinut dynaamiseen suurkaupunkiin, jonka parhaiten koet kävellen. Täällä on monia ostosmahdollisuuksia ja trendikkäitä ravintoloita, Dublinin keskiaikainen linna sekä Guinnessin olutpanimo. Lähellä on myös useita golfkenttiä.

Berliini

Matkusta kauttamme Berliiniin! Reittilennot antavat sinulle vapauden valita matkan keston joustavammin. Valikoimassamme on paljon keskustahotelleja, keskitasosta ylelliseen. Willkommen!

Barcelona

Värikäs Barcelona tarjoaa ostoksia, rantaelämää, jalkapalloa ja taidetta. Varaa paketti, johon sisältyy lento ja hyvä hotelli.

Alk.

Lissabon

Lähde seitsemän kukkulan Lissaboniin Tejo-joen rannalle! Nauti kaikesta näkemästäsi: kapeista mukulakivikujista arkkitehtonisiin uutuuksiin kuten MAAT taidemuseo.

Alk.

Äkkilähdöt ja lennot Eurooppaan

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin Eurooopan lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!