Matkat
Islanti

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Tietoa

Katso kaikki
  • Aikaero–3 tuntia
  • PääkaupunkiReykjavik
  • KieliIslanti
  • Väkiluku330 000

Matkat Islanti

Islanti

Villi ja kaunis. Islanti vesiputouksineen, vuonoineen, vuorineen ja kuumine lähteineen on erinomainen kohde kokea luontoelämyksiä. Pääkaupungissa Reykjavikissa on sekä viehättäviä pastellivärisiä taloja että trendikkäitä ravintoloita ja vilkasta iltaelämää.

Jos pidät luonnosta ja aktiviteeteista, mutta haluat elää lomallasi myös kaupunkielämää, on Islanti hyvä valinta. Voit matkustaa Islantiin helposti vaikka viikonlopuksi, ja tutustua maahan Reykjavik tukikohtanasi. Jos taas haluat tutustua Islantiin laajemmin, on sekin mahdollista joustavien matkanpituuksien vuoksi.

Reykjavik – kulttuuria ja viihdettä

Islannin pieni pääkaupunki on tunnettu ympäri maailman iltaelämästään. Hipsterikahviloita, pikkupanimoita ja ginibaareja – täällä on kaikkea. Ravintolaelämä kukoistaa – fokuksena uusi pohjoismainen keittiö. Annoksen kulttuuria voit puolestaan saada Kansallismuseossa ja monissa taidegallerioissa. Kaupunki on samalla myös lähellä luontoa, voit patikoida tai ratsastaa islanninhevosilla upeissa maastoissa heti kaupungin ulkopuolella.

Lue lisää Reykjavikista ja siellä sijaitsevista hotelleistamme. >>

Kuumia lähteitä ja suihkuttavia geysireitä

Kuumissa lähteissä uiminen on jotain mitä sinun ei kannata jättää väliin matkustaessasi Islantiin. Sininen laguuni Reykjavikin ulkopuolella on ehkä tunnetuin paikka pulahtaa lämpimään mineraalipitoiseen veteen – vuodenajasta riippumatta. Muita Islannin luontoelämyksiä ovat aktiiviset geysirit, sadat tulivuoret, vihreät laaksot ja Vatnajökull – Euroopan suurin jäätikkö.

Islannin loma TUIlta

Matkamme Islantiin toteutetaan reittilennoilla, mikä tarkoittaa joustavia matkan pituuksia. Kohteessa ei ole oppaita, mutta matkan aikana voit olla yhteydessä TUI Service Centeriin TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun kautta, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Matkavaihtoehtoja Islanti