Matkat
Reykjavik

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Tietoa

Katso kaikki
  • Aikaero–3 tuntia
  • PääkaupunkiReykjavik
  • KieliIslanti
  • Väkilukun. 122 000

Matkat Reykjavik

Reykjavik

Reykjavikissa saaren historia on aina lähellä. Kansallismuseossa on esillä miekkoja ja hopeaaarteita, mutta myös modernia islantilaista taidetta. Vanhat satamakortelit on kunnostettu ja ovat nyt täynnä kahviloita ja taidegallerioita.

Moderni pohjoismainen keittiö

Pohjoismaisen ruokatrendin ansiosta Reykjavikiin on ilmestynyt useita mielenkiintoisia ravintoloita, joiden ruokalistoja ovat inspiroineet perinteiset islantilaiset raaka-aineet ja ruoanlaittoperinteet.

Musiikkia, viihdettä ja nähtävyyksiä

Kaupungissa on paljon baareja ja klubeja, joissa voit nauttia livemusiikista. Yksi nähtävyys on myös Islannin sinfoniaorkesterin konserttisali Harpa ja Hallgrímskirkja-kirkko. Molemmat ovat esimerkkejä Islannin innovatiivisesta arkkitehtuurista. Hallgrímskirkja kohoaa upeasti kaupungin yli ja sen korkea torni näkyy jopa 20 kilometrin päähän Reykjavikista.

Kuumia lähteitä ja vesiputouksia

Islanti ei ehkä erityisen tunnettu auringosta ja uimisesta, mutta pulahtaminen kuumaan lähteeseen tai vierailu jossain Reykjavikin klassisista uimaloista on tärkeä osa Islannin kulttuuria. Useimmissa uimaloissa on ulkouima-altaita, kylmävesialtaita ja kylpytynnyreitä eli heitir pottar, kuten niitä islanniksi kutsutaan. Jos sinulla vain on mahdollisuus, kannattaa tutustua paikalliseen luontoon, vaikka heti Reykjavikin ulkopuolelta. Kansallispuisto Tingvellir ja suuri vesiputous Gullfoss sijaitsevat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Reykjavikin loma TUIlta

Matkamme Reykjavikiin toteutetaan reittilennoilla, mikä tarkoittaa joustavia matkan pituuksia. Kohteessa ei ole oppaita, mutta matkan aikana voit olla yhteydessä TUI Service Centeriin TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun kautta, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Matkavaihtoehtoja Reykjavik

Suosikkihotellit Reykjavik

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Reykjavik hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Islanti hotellit